Θ. Πετράκος: Οι αγωνιστές δεν απολογούνται«Είναι προφανές ότι η «Κλήση Παροχής Εξηγήσεων» ενώπιον της Κρατικής Ασφάλειας στον Παναγιώτη Λαφαζάνη , για παραβάσεις 16 άρθρων του Ποινικού Κώδικα , δεν στοχεύει να τον φοβίσει. Εξάλλου γνωρίζει ο Τσίπρας και η παρέα του ότι ο Λαφαζάνης δεν φοβήθηκε τη Χούντα του Παπαδόπουλου και του Ιωαννίδη», δήλωσε ο πρώην βουλευτής και μέλος της μέλος της Π.Γ. της ΛΑ.Ε Θανάσης Πετράκος.
«Αν δεν θυμάται οφείλω να θυμίσω στον κ. Τσίπρα ότι οι αγωνιστές δεν απολογούνται.

Εκείνοι που θα απολογηθείτε αργά ή γρήγορα είσαστε εσείς κ. Τσίπρα που προδώσατε τα οράματα της Αριστεράς, πουλώντας την ψυχή σας στους ξένους και ντόπιους δυνάστες, για ένα κοκαλάκι πρόσκαιρης εξουσίας.

Η πολιτική δίωξη κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη στοχεύει να φοβίσει όλους τους πολίτες να μην αντισταθούν, στις μνημονιακές πολιτικές και ιδιαίτερα στους πλειστηριασμούς τις κατασχέσεις και στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας . Θέλουν να φοβηθεί ο απλός πολίτης και να σκεφτεί «ότι αφού «φορτώνουν» στο Λαφαζάνη 16 άρθρα του Ποινικού Κώδικα σε εμένα θα «φορτώσουν» όλο το Π.Κ.»

Θέλουν να περάσουν μήνυμα γενικής τρομοκρατίας. Αλλά ούτε αυτό δεν θα τους περάσει», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πετράκος.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018, 21:01

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει