Ιδού γιατί αυτό το Πάσχα είναι πιο ουσιαστικό από κάθε άλλο


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 20:28

Με τη συμμετοχή του Διονύση Σαββόπουλου, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στέλνει τις ευχές της στον ελληνικό λαό για το Πάσχα, με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο (https://www.youtube.com/watch?v=oZQUjLNLseQ).

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, μαζί με πυροσβέστες, αστυνομικούς διασώστες και ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας στέλνουν τις ευχές τους, ενώ σε ανακοίνωση της η ΓΓΠΠ, με τίτλο «Ένα μοναδικό Πάσχα», αναφέρει:

«Ίσως αυτό το Πάσχα να μην είναι ολόιδιο με τα προηγούμενα και όπως τα έχουμε συνηθίσει, όμως για εμάς τους Έλληνες αυτό το Πάσχα έχουμε διπλό λόγο για να γιορτάσουμε. Να γιορτάσουμε την πιο μεγάλη θρησκευτική μας γιορτή, την πίστη μας, αλλά μαζί να γιορτάσουμε και την πίστη στις δυνάμεις μας. Να γιορτάσουμε τη θέλησή μας, το κουράγιο μας και όλα αυτά που έχουμε πετύχει μαζί μέχρι τώρα και που μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε.

Με λίγη προσοχή ακόμα, θα αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη εποχή. Θα βγούμε από τη δυσκολία και θα βγούμε νικητές και αυτό λέει πολλά για τις ικανότητες του λαού μας και κάνει αυτό το Πάσχα ίσως πιο σπουδαίο από κάθε άλλο».

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 20:28

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει