Ισπανός αγρότης γλίτωσε την τελευταία στιγμή από το πύρινο μέτωπο, παλεύοντας με τις φλόγεςΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022, 18:15

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που θα μπορούσε να είναι και σκηνή από ταινία, καθώς δείχνει έναν άνδρα στην Ισπανία να τρέχει να γλιτώσει από μια «θάλασσα» από φλόγες και εν τέλει να τα καταφέρνει.

Πρόκειται για τον Άνχελ Μάρτιν Αρτζόνα, ο οποίος βγήκε ζωντανός μέσα από μια τεράστια πυρκαγιά στην πόλη Ταμπάρα της Ισπανίας. Ο Αρτζόνα έσκαβε μια τάφρο σε ένα χωράφι για να βοηθήσει να σταματήσει η φωτιά που πλησίαζε την πόλη του, όμως οι φλόγες κατάπιαν το όχημά του. 

 

Τα πλάνα του Reuters τον δείχνουν να οδηγεί τον εκσκαφέα του, μέχρι τη στιγμή που οι φλόγες της μεγάλης πυρκαγιάς άρχισαν να τυλίγουν το μηχάνημα, αναγκάζοντάς τον να τρέξει για να σωθεί. Ο Άνχελ Μάρτιν Αρτζόνα μέσα στη βιασύνη του να αποφύγει τις φλόγες, σκόνταψε και έπεσε. Έπειτα, συνέχισε να τρέχει, με το παντελόνι του να αρπάζει φωτιά και έναν πυροσβέστη με προστατευτικό εξοπλισμό να τον ακολουθεί.

Ο Αρτζόνα, που είναι ιδιοκτήτης μιας αποθήκης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, έχοντας σοβαρά εγκαύματα μετά τη δραματική του απόδραση, όπως δήλωσε στο Reuters ο φίλος του, Χουάν Λοζάνο. «Θα μπορούσε να είχε κάψει τα πάντα, απολύτως τα πάντα. Δεν έγινε επειδή υπάρχουν καλοί επαγγελματίες και άνθρωποι που μπορούν να μας προστατέψουν», είπε ο Χουάν Λοζάνο.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022, 18:15Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει