Ιταλός περπάτησε 450 χιλιόμετρα μετά από καυγά με τη σύζυγό τουΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020, 06:20

Ιταλός μετά από καυγά με τη σύζυγό του για να ξεθυμάνει περπάτησε 450 χιλιόμετρα φτάνοντας μετά από μια βδομάδα διαδρομής και… ενδοσκόπησης σε μια μικρή πόλη της Αδριατικής, στο Φάνο. Αν κατάφερε να ηρεμήσει δεν έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας με έδρα την Μπολόνια «Il Resto del Carlino». Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως  η αστυνομία του επέβαλε πρόστιμο 400 ευρώ για παραβίαση των μέτρων του lockdown!

Οι Αρχές του Φάνο εντόπισαν τον άντρα στις 02.00 τα ξημερώματα και ενώ στην Ιταλία απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τις 22.00 στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνoϊού. Μετά από σχετική έρευνα ανακάλυψαν ότι η σύζυγός του τον είχε δηλώσει ως αγνοούμενο μια εβδομάδα πριν στην πόλη Κόμο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο άντρας ήταν κρυωμένος και κουρασμένος αλλά κατά τα άλλα ήταν διαυγής. Μάλιστα τους απάντησε ότι περπάτησε τόσο στην προσπάθειά του να «καθαρίσει το μυαλό του»! Ο άντρας ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα του έδιναν φαγητό περαστικοί, ενώ ο ίδιος φέρεται να περπατούσε περίπου 70 χιλιόμετρα την ημέρα.

Τελικά, η γυναίκα του ταξίδεψε ως το Φάνο για να τον πάρει και επιβεβαίωσε και η ίδια στους αστυνομικούς ότι ο άντρας της δεν είχε γυρίσει σπίτι ύστερα από έναν μεγάλο καυγά που είχαν κάνει πριν από μια εβδομάδα.

Πηγή: ΕΡΤ


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020, 06:24Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει