«Κάθε μέρα δίνουμε τη δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες να ελπίζουν και να αισιοδοξούν πραγματικά»


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020, 14:24

«Κάθε μέρα χτίζουμε την αξιοπιστία μας ως χώρα, κάθε μέρα δίνουμε τη δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες να ελπίζουν και να αισιοδοξούν πραγματικά», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, σε δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι στον Πύργο, μετά το τέλος των θρησκευτικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό του πολιούχου, Αγίου Χαραλάμπους.

Ειδικότερα, ο κ. Τσιάρας ανέφερε ότι «είναι ορατό παντού ότι η Ελλάδα, μέρα με τη μέρα, μπαίνει στην κανονικότητα, δηλαδή σε μία πραγματικότητα, η οποία έλειψε τα προηγούμενα χρόνια, σε μία πραγματικότητα που υπαγορεύει η σημερινή ανάγκη, που επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες και η ελληνική κοινωνία».

Επίσης, με αφορμή τη σημερινή εορτή, ο υπουργός Δικαιοσύνης επισήμανε ότι «οι ευχές για χρόνια πολλά και μία καλύτερη ζωή για όλους τους Έλληνες πολίτες και την ελληνική κοινωνία δεν είναι παρά η προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα για να ξαναφέρουμε τον τόπο μας και την πατρίδα μας εκεί που πραγματικά μας αξίζει».

Ο κ. Τσιάρας, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις, παρέστη νωρίτερα, το πρωί, στη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής και στη συνέχεια ακολούθησε τη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Πύργου.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, ο οποίος μετά το τέλος της λιτανείας υποδέχθηκε τους επισήμους στο δημαρχείο, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Είμαστε μία καινούργια δημοτική Αρχή και ξεκινάει μία νέα σελίδα για την πόλη του Πύργου. Για αυτό και πιστεύουμε ότι υλοποιώντας το “Συν Αθηνά και χείρα κίνει” θα αλλάξουν τα πράγματα για την πόλη μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020, 14:24

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει