«Κάθε ομάδα θα ήθελε τον Ίσλα στο δυναμικό της»


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 19:32

Ο Τσάβι Ρόκα άφησε ανοικτό… παράθυρο για τον 32χρονο δεξιό μπακ Μαουρίσιο Ίσλα, σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα «La Cuarta» της Χιλής. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» τόνισε αρχικά για τον πολύπειρο μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ κι ενδιαφέρει παράλληλα και τις Μπόκα, Σεβίλλη, Μπέτις:

 «Η πολιτική του συλλόγου μας είναι τέτοια που ειλικρινά δεν μπορώ να αναφερθώ στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας, ειδικά όταν υπάρχουν ανοικτές συζητήσεις. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως ο Μαουρίσιο Ίσλα είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στο δυναμικό της».

Στη συνέχεια μίλησε για το οικονομικό σκέλος με γνώμονα πάντα πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προσεγγίσει τα χρήματα που έπαιρνε ο Ίσλα στην Τουρκία (πάνω από 1 εκατ. ευρώ ετησίως): «Ως σύλλογος έχουμε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ το οποίο πρέπει να τηρήσουμε πιστά. Πάνω σε αυτή τη βάση εργαζόμαστε καθημερινά. Βρισκόμαστε όμως ακόμη στο ξεκίνημα των μεταγραφών. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες…».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 19:34

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει