Κάλεσμα δημόσιας διαβούλευσης όλων των Δημοκρατών

…πρός κάθε άνθρωπο που συνειδητοποιεί ότι δεν έχουμε δημοκρατία και θέλει να τη βιώσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Είμαστε άνθρωποι που εννοήσαμε ότι:

Από συστάσεως του νέου Ελληνικού κράτους η χώρα μας βρίσκεται υπό πολιτική και οικονομική κατοχή. Οι κυβερνήσεις που εναλλάσσονται χειραγωγούν την κοινή γνώμη, προκειμένου να την πείσουν ότι είναι αναγκαία η υιοθέτηση μιας πολιτικής δημοσιονομικών ελλειμμάτων, που πρέπει να καλύπτονται με δάνεια, υπερφορολόγηση και πιστή υποταγή, σε συνταγές οικονομικού και κοινωνικού μαρασμού.

Το καθεστώς, μας θέλει υπηκόους ενώ εμείς επιδιώκουμε να γίνουμε πολίτες εν ελευθερία, με τις αρχές της δίκαιης διανομής των πολιτικών και υλικών αγαθών, της Ισονομίας, Ισηγορίας, Iσοκρατίας και της συλλογικής αριστείας, με ασφαλιστικές δικλείδες την ανακλητότητα και την αρνησικυρία.

Δεν υπάρχει η άμεση συμμετοχή των πολιτών στη “Δημοκρατία” τους.
Οι προσχεδιασμένες ολιγαρχικές κυβερνήσεις εξασφαλίζουν μόνο το συμφέρον των μηχανισμών τους, με σκοπό την επικράτηση και τη διαιώνιση του καθεστώτος.

Δεν υπάρχει πλέον έντιμη ατομική λύση, κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει αξιοπρεπώς από μόνος του και δεν αρκούν μεμονωμένες πρακτικές και προσπάθειες από διάσπαρτα κινήματα.

Η αφύπνιση της κοινωνίας από το διαδίκτυο (κάτι που πολλοί το έχουν ανάγει σε καθημερινό έργο συνείδησης) έδωσε τη δυνατότητα να συναντηθούν μικρές ομάδες ομοίως σκεπτομένων ανθρώπων, αλλά αδυνατεί ως εργαλείο να υποκαταστήσει την συνάντηση και την συνεργασία μας στο επίπεδο της φυσικής παρουσίας.

Το κάλεσμα αυτό οργανώνεται και κοινοποιείται από απλούς ανθρώπους που έχουν αγανακτήσει με την πολυδιάσπαση αυτή και προσκαλούν όσους έχουν συνειδητοποιήσει τα παραπάνω, ώστε να βάλουμε επιτέλους την βάση για τον παράλληλο αγώνα μας.

Ως δημοκρατικές ομάδες που έχουμε αναφορά σε κοινές αφετηρίες και πολιτειακές αρχές, έχουμε ιστορική ευθύνη να συμβάλλουμε στην επιτυχία της διαβούλευσης των αυτόνομων δημοκρατικών κινημάτων και παράλληλα να διασφαλίζουμε την ταυτότητά μας ως αυτόνομες συλλογικότητες. Καθήκον όλων μας είναι να συναντηθούμε, να διαβουλευτούμε και να δράσουμε από κοινού, βάσει αρχών και αξιών,επιλέγοντας συνειδητά να αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι αυτή την ευθύνη που οδηγεί σε κοινωνική και πολιτειακή μεταρρύθμιση.

Η συνάντηση σε μια δημιουργική διαβούλευση, με θέμα τον συντονισμό των δυνάμεών μας, θα θέσει τις βάσεις ώστε να δρομολογήσουμε τις λύσεις του πολιτειακού κενού ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να έρθουν σε επαφή:

Μιχαλόπουλος Κυριάκος Γεώργιος Κατράνας Δημήτριος Χατζηβασιλείου
τηλ.: 6931399982 τηλ.: 6939889402 τηλ.: 6986908283
13.00 μμ -22.00 μμ 13.00 μμ -20.00 μμ 12.00 μμ -20.00 μμ

FB επαφή: https://www.facebook.com/groups/ALLAZW
Αναζητήστε την ομάδα: ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ -”ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑ Ν’ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ”

email Επαφή: [email protected]

Τα εθελοντικά μέλη του “Αλλάζω για να αλλάξουν όλα”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει