Κάλεσμα στήριξης Μποτού στη Νέα Δημοκρατία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Καλώ τους συμπολίτες μου στο Ν. Μαγνησίας να συστρατευθούν στον πολιτικό αγώνα που δίνουμε ως Νέα Δημοκρατία για συνέχιση της πορείας της Χώρας με σταθερότητα και ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Καλώ τους συμπολίτες μου να θέσουν τέλος με την ψήφο τους στην πολιτική αβεβαιότητα που δημιούργησαν για μικροκομματικούς λόγους στη κρισιμότερη στιγμή για την έξοδο της Χώρας από την κρίση, οι αυτόκλητοι μάγοι της Αριστεράς, οι εκφραστές των άκρων και οι κάθε μορφής συνοδοιπόροι τους.

Καλώ τους συμπολίτες μου να διατηρήσουν για την Πατρίδα μας το δικαίωμα στην ελπίδα που ανήκει βασικά στους νέους μας.

Οι ευθύνες μου απέναντι στους αγρότες όλης της Χώρας που απορρέουν από την θέση του Αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ, δεν μου επιτρέπουν σ αυτές τις εκλογές να συμμετέχω στον αγώνα της Ν. Δημοκρατίας ως υποψήφιος βουλευτής.

Δηλώνω ότι σ’ αυτόν τον αγώνα που ουσιαστικά είναι μάχη πολιτική και ιδεολογική με τη Αριστερά για τρίτη φορά στις δεκαετίες μετά την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, θα είμαι παρών όσες φορές και αν χρειαστεί να δοθεί.

Απ’ αυτήν τη μάχη δεν πρέπει να λείπει κανείς που πιστεύει στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και στον Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό της Πατρίδας μας, γιατί ακριβώς αυτά τα δύο είναι το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει