Κάλεσμα συμπαράστασης στους αγωνιστές της ΕΡΑ Βόλου από την ΕΛΜΕ Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

οι εργαζόμενοι – απολυμένοι της ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ, ένα χρόνο μετά το Μαύρο στην ΕΡΤ, απευθύνουν κάλεσμα συμπαράστασης για τη συνέχιση του αγώνα τους, δηλώνοντας:

« Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ και την εξακολουθητική αντισυνταγματική κυβερνητική πρακτική που περνάει από μόνη της «αποφάσεις», καταλύοντας βασικές αρχές της Δημοκρατίας – τουλάχιστον όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Εμείς όμως:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ..

Ένα χρόνο μετά, η ψυχή μας αντέχει…

Γιατί παραμένει αδούλωτη ..Γιατί στις ανθρώπινες ψυχές δε κλειδώνουν τα λουκέτα..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ..

Γιατί κοντά μας βρεθήκατε και εσείς ..οι πολίτες του Βόλου, και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που σας είχαμε ανάγκη.

Γιατί η ιστορία και ο πολιτισμός αυτής της πόλης είχε ανάγκη την δική του φωνή που είχαν συνηθίσει και αγαπήσει οι Βολιώτες από το 1948 μέσα από τα μικρόφωνα του Ραδιοφωνικού Σταθμού Βόλου.

Και βαδίσαμε μαζί στο κρύο, στη βροχή αλλά καλωσορίσαμε μαζί και τις πρώτες μέρες της Άνοιξης ..και πάμε για ένα ακόμη καλοκαίρι..

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, αυτόν τον Ιούνη στις 11, σας περιμένουμε για να ανανεώσουμε την υπόσχεση που δώσαμε πέρυσι τέτοια εποχή και αυτή η υπόσχεση είναι ότι:

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στο ΜΑΥΡΟ που σκέπασε τη χώρα μας και τη ζωή μας.

Με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση

Με σεβασμό στον Πολιτισμό και την Ιστορία

Γι αυτό άλλωστε ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ.

Ένα χρόνο μετά, στις 11 Ιουνίου του 2014 καλούμε όλους όσοι όλο αυτό το διάστημα ενώσατε μαζί μας δυνάμεις, κάνοντας υπόθεση ολόκληρης της κοινωνίας την διεκδίκησή μας, να γιορτάσουμε μαζί τον αγώνα της αξιοπρέπειας, της τιμής, της επιμονής, της αυτοδιαχείρισης, και της δικαίωσης.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 11 του Ιούνη στις 8 το βράδυ στον Ραδιοφωνικό Σταθμό για να σας δείξουμε μέσα από αφίσσες, ραδιόφωνα αντίκες και σπάνιους δίσκους βινυλίου
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ.

Την βραδιά θα πλαισιώσουν βολιώτες καλλιτέχνες
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ- ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ »

Με τη σειρά του, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, καλεί κάθε εκπαιδευτικό να συμπορευτεί έμπρακτα με τους Αγωνιστές της ΕΡΑ Βόλου και να παραβρεθεί την Τετάρτη 11 του Ιούνη στις 8:00 το βράδυ στον Ραδιοφωνικό Σταθμό του Βόλου.

Γιατί και οι καθηγητές της Μαγνησίας, ενωμένοι και αποφασισμένοι, θα είναι κι αυτοί εκεί !

Μπορεί επίσης να σας αρέσει