Κάλεσμα της Κίνησης Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το νερό

Προς τους Φορείς της Επιτροπής Διαβούλευσης

Στο Εργατικό Κέντρο την Δευτέρα 1/7, ΩΡΑ 19:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Όπως έχει ανακοινώσει ο κ. Δήμαρχος, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα συνεδριάσει η Επιτροπή Διαβούλευσης με θέμα την διαχείριση του νερού, ενόψει του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει τον ίδιο μήνα.

Θεωρούμε ότι υπό προϋποθέσεις, η συνεδρίαση της Επιτροπής θα μπορούσε να βοηθήσει στο διάλογο πάνω σε αυτό το σοβαρό θέμα, γι’ αυτό άλλωστε αποδεχτήκαμε την πρόσκληση για συμμετοχή. Από την πλευρά μας, προσπαθούμε να βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση αυτή και ήδη κάναμε το πρώτο βήμα με την αποστολή της εισήγησής μας σε 28 από τους 50 συλλόγους φορείς των οποίων έχουμε ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Επιπλέον καλούμε όλους τους συλλόγους και φορείς της Επιτροπής Διαβούλευσης στο Εργατικό Κέντρο, την Δευτέρα 1/7 και ώρα 19:00, για να ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς για τη διαχείριση του νερού πριν από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης.

Η διαχείριση του νερού είναι πολύ σοβαρό θέμα και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα στη συνεδρίαση της Επιτροπής. Υποθέτουμε ότι τόσο ο κ. Δήμαρχος όσο και οι εκπρόσωποι των φορέων, συμμερίζονται αυτή την άποψη και θα έχουν φροντίσει ως την ημέρα της συνεδρίασης να έχουν διαμορφώσει από την δική τους πλευρά τις απαραίτητες συνθήκες για ένα ωφέλιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει