Κάλεσμα του ΠΑΜΕ Μαγνησίας για την Πορεία Ειρήνης στις Αηδονοφωλιές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Εργαζόμενοι της περιοχής μας,

Ο αγώνας κατά των ιμπεριαλιστικών σχεδίων είναι συνυφασμένος με τον αγώνα για ζωή με τα δικαιώματα της εργατική τάξης. Οι πολιτικές που στρώνουν το χαλί στους βιομήχανους, στα μονοπώλια, στις πολυεθνικές, για να ξεζουμίζουν τον ιδρώτα της εργατικής τάξης, ταυτίζονται με τις πολιτικές που σχεδιάζουν, πυροδοτούν και υλοποιούν πολέμους επιθετικούς, βομβαρδισμούς, καταστροφές.

Σας καλούμε όλους, εργαζόμενους, άνεργους, μετανάστες, νέους και νέες, να πάρετε μέρος στην πορεία ειρήνης που οργανώνει το τοπικό παράρτημα της ΕΕΔΥΕ, αφιερωμένη στα 50 χρόνια από την δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη. Να συντονίσουμε το μαχητικό μας βηματισμό με τους συναγωνιστές που ανοιχτά και θαρρετά αντιστέκονται στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ανάφλεξης νέων πολέμων και σε άλλες χώρες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν νέες ενεργειακές πηγές, να μοιράσουν αγορές και να ελέγξουν τους δρόμους μεταφοράς.

Να πορευτούμε με αυτούς που δεν κρύβουν τις αιτίες που γεννούν τους επιθετικούς πολέμους, που δεν κρατάνε ίσες αποστάσεις από το θύμα και το θύτη και, για άλλη μια φορά, θα βροντοφωνάξουμε “ο ιμπεριαλισμός δεν είναι ανίκητος”.

Η πορεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μάη με χώρο εκκίνησης τις Αηδονοφωλιές (τέρμα αστικής γραμμής Νο 4) στις 18:30. και στην ομιλία του προέδρου της ΕΕΔΕ στην παραλία του Βόλου στις 20:00 που θα πραγματοποιηθεί με τον τερματισμό της πορείας ειρήνης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει