Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στην αντιφασιστική συγκέντρωση της Κυριακής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η ΧΑ πραγματοποιεί εκδήλωση την Κυριακή σε δημοτικό χώρο που της παραχώρησε ο Δήμος Βόλου.

Θεωρούμε πως η επανεμφάνιση της φασιστικής συμμορίας στον δημόσιο βίο της πόλης μας αποτελεί ανησυχητικό φαινόμενο. Η εγκληματική οργάνωση η οποία είχε λουφάξει μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα και την σύλληψη της ηγεσίας και κάποιων στελεχών της, διεκδικεί και πάλι την παρουσία της στην κοινωνική και πολιτική ζωή της Μαγνησίας. Μια παρουσία συνυφασμένη με την προπαγάνδιση ακραίου ρατσιστικού και αντιδημοκρατικού λόγου και ταυτισμένη με τη βία, τους τραμπουκισμούς και τις επιθέσεις σε βάρος μεταναστών, μαθητών που εμποδίζουν την διείσδυση της στα σχολεία, μελών αριστερών οργανώσεων και γενικότερα εναντίον κάθε δημοκρατικού πολίτη που αγωνίζεται ενάντια στη φασιστική απειλή.

Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη σε επαγρύπνηση. Θεωρούμε πως η απόφαση της δημοτικής αρχής του κ. Μπέου να παραχωρήσει δημοτική αίθουσα στην εγκληματική συμμορία αποτελεί σημαντικό πολιτικό ολίσθημα και συνέχεια της αντιδημοκρατικής πρακτικής του εν λόγω κυρίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καλεί όσους τοποθετούνται ενάντια στο ναζισμό να πάρουν μαζικά μέρος την Κυριακή 24 Μαΐου στις 6:30μμ στην πλατεία του Διμηνίου στην αντιφασιστική συγκέντρωση ξεκαθαρίζοντας ότι ο φασισμός και ο ναζισμός δεν έχουν θέση ούτε στον Βόλο ούτε πουθενά!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει