Κάνουν μεταγραφές οι κόουτς με ατζέντηδες; Α πα πα πα

Το πόσο σάπιος είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν φαίνεται μόνο από το… ξεβράκωμα με τα στημένα στην Ελλάδα αλλά και από τις δηλώσεις – καταγγελίες του Πίτερ Χάρισον.

Ο Άγγλος μάνατζερ είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε ότι αυτός και το σινάφι του είναι ουσιαστικά η καταστροφή του ποδοσφαίρου.

“Ο προπονητής κάνει συγκεκριμένες δουλειές μέσα από φίλους ατζέντηδες με αμοιβαία κέρδη. Οι παίκτες γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα, αλλά δεν ενδιαφέρονται. Από τη στιγμή που πληρώνονται αδρά κρατούν κλειστό το στόμα τους σε όλα αυτά” υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Τι είπες ρε μεγάλε; Ότι οι προπονητές έχουν κολλητούς μάνατζερ και τα τσεπώνουν μαζί από μεταγραφές παικτών; Α πα πα πα δεν το πιστεύουμε. Αποκλείεται. Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα ο Βαλβέρδε και ο Ιμπάνιεθ που δεν είναι μόνο φίλοι ως Ισπανός προπονητής και Ισπανός μάνατζερ αλλά και συνεργάτες αφού ο δεύτερος εκπροσωπεί τον πρώτο να φέρνουν παίκτες στον Ολυμπιακό για παράδειγμα με άλλο σκοπό εκτός από την ενίσχυση της ομάδας;

Αποκλείεται, δεν το πιστεύουμε. Ουστ παλιοπαραμυθά Πίτερ Χάρισον. Αυτά συμβαίνουν μόνο στην διεφθαρμένη Αγγλία, όχι στην Ελλάδα.

πηγή: sportdog.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει