Κίνδυνος τιμωρίας για το «Καραϊσκάκη»Με τιμωρία της έδρας του από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές κινδυνεύει ο Ολυμπιακός μετά τα όσα συνέβησαν στο «Καραϊσκάκη» πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα υπήρξαν από τις συμπλοκές των οπαδών της ομάδας του Πειραιά με τις δυνάμεις της EΛ.ΑΣ. τραυματίστηκε ένας αστυνομικός ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 για τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατήγγειλε προπηλακισμό του Μάκη Γκαγκάτση από οπαδούς των γηπεδούχων, μετά την άφιξη της αποστολής της στο φαληρικό γήπεδο.

Το άρθρο 15, παράγραφος 4β. του Πειθαρχικού Κώδικα, αναφέρει: «εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου, κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική ποινή 50.000 έως 250.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές από δύο έως 4 αγωνιστικές».

Βέβαια, για να υπάρξει ο κίνδυνος αυτός, θα πρέπει όλα όσα έγιναν να έχουν καταγραφεί στις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα, κυρίως του παρατηρητή της Super League και της αστυνομίας. 

Αν αυτό έχει γίνει και ο Ολυμπιακός τελικώς τιμωρηθεί ακόμα και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, τότε θα παίξει την δεύτερη εξ αυτών απέναντι στον Παναθηναϊκό.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019, 22:48

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει