ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ανυπόστατες οι κατηγορίες»


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, 22:12

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στη θέση της Nova, σχετικά με την απουσία της από την Media day του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, κάνοντας λόγο για προσπάθεια να δυναμιτιστεί το κλίμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Επ’ αφορμή της κάτωθι ψευδούς δήλωσης του Γιώργου Συρίγου στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport24: “Δυστυχώς πρέπει να βάλουμε ορισμένα πράγματα κάτω, γιατί έχουμε ένα πολύ σκληρό φαινόμενο φαρισαϊσμού. Πάνε να φτιάξουν κλίμα κάποιοι, με συγκεκριμένα μέσα, ότι η NOVA δεν πήγε στη media day του Παναθηναϊκού. Να ενημερώσω τον κόσμο ότι η NOVA πήρε μήνυμα σαφέστατο από τον Παναθηναϊκό ότι δεν θα μιλήσει ποτέ και κανείς σε αυτήν. Όποιος φτιάχνει αυτή την ιστοριούλα, εκτός από χυδαίος, θα έχει να κάνει και με τη δικαιοσύνη”,

η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρoασπιζόμενη για μια ακόμη φορά την αλήθεια δηλώνει ότι σέβεται εμπράκτως την Euroleague και όλους τους επίσημους συνεργάτες της, συμπεριλαμβανομένης της Nova, ενώ ουδέποτε έχει παραβιάσει οποιαδήποτε συμβατική της υποχρέωση προς αυτούς διαψεύδοντας κατηγορηματικά τους ανυπόστατους ως άνω ισχυρισμούς.

Σε συνέχεια της από 12/12 ανακοίνωσής μας με την οποία καλέσαμε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να παραμείνει ψύχραιμος μη απαντώντας στις αήθεις προκλήσεις, έρχεται σήμερα ο διευθυντής του μπασκετικού τμήματος της Nova, να δυναμιτίσει εσκεμμένα το ήδη τεταμένο από μέρους τους κλίμα, εξαπολύοντας εν γνώσει του ανυπόστατες κατηγορίες για τις οποίες θα κληθεί να λογοδοτήσει, παρέα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24, ενώπιον της ποινικής και αστικής Δικαιοσύνης».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, 22:13

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει