Καθαρίστηκε η παραλία των Αλυκών από μαθητές και υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Βόλου

Σήμερα ο καθαρισμός των ακτών του Αγίου Στεφάνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η παραλία των Αλυκών καθαρίστηκε την Πέμπτη από συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, συνεπικουρούμενα από μέλη της δημοτικής αρχής και μαθητές του 27ου Δημοτικού Σχολείου Αλυκών.

Οι μικροί μαθητές στο πλαίσιο της δράσης του Δήμου Βόλου έφτιαξαν ζωγραφιές για την προστασία των θαλασσών, των ακτών και του περιβάλλοντος γενικότερα και στην συνέχεια -και αφού τους μοιράστηκαν σακούλες, γάντια και μπλούζες με το “Νικόλα” και το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας “Αγαπώ την πόλη μου – Συμμετέχω”- βοήθησαν στον καθαρισμό της παραλίας.

Πρόκειται για την πέμπτη παραλία που καθαρίζεται, μετά από αυτή της Χρυσής Ακτής Παναγιάς, της Νέας Αγχιάλου, του Αναύρου και των Πλακών, οι οποίες και καθαρίστηκαν επίσης με την συμβολή παιδιών των σχολείων της περιοχής.

Πρέπει εδώ να αναφερθεί πως έως και τα μέσα Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός όλων των ακτών του παραλιακού μετώπου του Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο της σημαντικής προσπάθειας καθαρισμού των ακτών, πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου και την προσέλευση των πολιτών στις παραλίες, που υλοποιεί για τρίτη χρονιά ο Δήμος Βόλου.

Σήμερα, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός των ακτών του Αγίου Στεφάνου.

Το πρόγραμμα καθαρισμού των ακτών:
Δευτέρα 15/05 – Ακτή Μπαρμπαθωμά Αγριά
Τρίτη 16/05 – Καρνάγιο Κάτω Λεχώνια
Τετάρτη 17/05 – Ακτή Πλατανιδίων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει