Καθαρισμός στην παραλία Ν. Αγχιάλου με οργανωτή το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το ραντεβού χθες Πέμπτη 12 Ιουνίου, δόθηκε στην πανέμορφη παραλία της Νέας Αγχιάλου, με οργανωτή το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου και συνεργάτες το Δήμο Βόλου, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Μαγνησίας και κύριους πρωταγωνιστές τους μαθητές του «ΕΥΓΕΝΕΙΟΥ» 1ου Δημοτικού Σχολείου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου με του δασκάλους τους σε μια συμβολική κίνηση καθαρισμού στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ το 1972 για τις 5 Ιουνίου κάθε χρόνο.

Τα συνθήματα που έβγαλαν οι μικροί μαθητές ήταν: Δίνουμε ένα χέρι βοήθειας στην φύση – Καθαρίζουμε την παραλία μας – Ομορφαίνουμε τον τόπο μας – Σεβόμαστε το περιβάλλον – Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την εικόνα της πόλης μας.

Οι μικροί μαθητές είχαν ετοιμάσει τις ζωγραφιές τους για το καθαρό περιβάλλον και τον εθελοντισμό, έκαναν ομάδα ανακύκλωσης και διαχώρισαν ότι υλικά μάζεψαν και υποσχέθηκαν ότι ο σεβαστός στο χώρο που ζουν θα αποτελεί καθημερινό τρόπο ζωής.

Στο τέλος της δουλειάς από τους μικρούς μαθητές προσφέρθηκαν νερά από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο και παγωτάκια από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Μαγνησίας.

Ένα μεγάλο μπράβο τόσο στους μαθητές όσο και στους δασκάλους τους για ενέργειες τέτοιου είδους, με την ελπίδα ότι θα βρεθούν μιμητές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει