Καθυστέρει η καταβολή των υπερωριών του ΕΚΑΒ

Τονίζει με ερώτηση ο Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τη μεγάλη καθυστέρηση στην καταβολή των υπερωριών των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, οι οποίες εκκρεμούν από το Δεκέμβριο του 2014 τονίζει με ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας ο Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Στην ερώτηση αναφέρονται τα εξής: «Στη μέγγενη της οικονομικής κρίσης έχει βρεθεί και ο κλάδος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ. Ήδη καταγράφονται σημαντικές μισθολογικές απώλειες, καθώς εκκρεμούν οι εκτός έδρας μετακινήσεις του 2014-2015 και οι υπερωρίες του Δεκεμβρίου του 2014.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ καλούνται συνεχώς να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις, όπου είναι απαραίτητη η γρήγορη και εξειδικευμένη αντιμετώπιση των περιστατικών. Τα εξοντωτικά ωράρια και οι συνεχόμενες υπηρεσίες χωρίς ρεπό, λόγω έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού, δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το έργο τους, ενώ η οικονομική ασφυξία στην οποία οδηγούνται συνεπικουρεί στον εργασιακό τους κάματο.

Κατόπιν τούτων,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός,

Πότε προβλέπεται να καταβληθούν τα δεδουλευμένα που εκκρεμούν για το έτος του 2014 και 2015 στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ;» καταλήγει η ερώτηση του Χρήστου Μπουκώρου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει