Και οι special εκδόσεις δεν έχουν τελειωμό.. 


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020, 11:00

του Νίκου Τσαμάνδουρα 

Αν κάτι χαρακτηρίζει τις μοτοσυκλέτες της MV Agusta, αυτό δεν είναι τα σωρηδόν νέα μοντέλα αλλά οι σωρηδόν νέες(;) εκδόσεις των υπαρχόντων. Το Dragster 800RR TheArsenale είναι μια εξ αυτών. 

Όπου «TheArsenale» βάλτε ένα online market place για πολύ ξεχωριστούς αγοραστές, αν όχι συλλέκτες. Με αυτή τη ρότα πορεύτηκαν οι σχεδιαστές (των γραφικών) της MV, ώστε να δέσουν την εικόνα του ιταλικού streetfighter με την «TheArsenale» αισθητική. Κάτι που επετεύχθη με το μαύρο/πορτοκαλί χρωματισμό και τα αντίστοιχα λογότυπα.  

Κάτω από τις χρωματικές παρεμβάσεις συναντάμε και πάλι τον τρικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 798cc και 140Hp, που χαλιναγωγείται από τη σουίτα ηλεκτρονικών βοηθημάτων (MVICS – Full Ride by Wire system) της εταιρείας από το Varese. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα μας συνεργασία με την TheArsenale. Μαγευτήκαμε άμεσα από το καινοτόμο πνεύμα τους και την ακραία προσέγγιση στην πολυτέλεια. Μόνο τα καλύτερα, τα πιο ξεχωριστά μοντέλα βρίσκονται στο διαδικτυακό τους γκαράζ και η ιδιαίτερη TheArsenale έκδοση του Dragster 800 RR, ένα κομμάτι δίτροχης τέχνης, είναι πλέον ένα από τα πιο λαμπερά πετράδια τους», δήλωσε ο διευθυντής της MV Agusta, Ratmir Sardarov. 

Εμείς ωστόσο θα περιμένουμε τις νέες μοτοσυκλέτες μικρότερου κυβισμού που θα φέρει το μέλλον των Ιταλών σε συνεργασία με τον κολοσσό της Loncin/Voge, ή έστω κάτι πιο ξεχωριστό σαν το Superveloce 800.  


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020, 11:00

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει