Και όμως… συγκαλείται η ΝΕ της ΔΗΜΑΡ στην Μαγνησία για τα απανωτά “ΟΧΙ” του Π. Μουτσινά

Και ενώ όλοι οι πολίτες της Μαγνησίας, ακόμα και αυτοί που δεν συνάδουν ιδεολογικά με τoν Πάρι Μουτσινά, επικροτούν την στάση του, στις δύο τελευταίες ψηφοφορίες που έλαβαν χώρα στη Βουλή και όμως… συγκαλείται το απόγευμα της Δευτέρας η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ Μαγνησίας, με βασικό θέμα συζήτησης την στάση του Βουλευτή Μαγνησίας της ΔΗΜΑΡ, Πάρι Μουτσινά, τόσο στη ψήφιση των μέτρων, όσο και στην ψήφιση του προϋπολογισμού, ο οποίος παρεκλίνοντας από την κομματική γραμμή, καταψήφισε τόσο τα μέτρα, όσο και τον προϋπολογισμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γραμματέας της ΝΕ του κόμματος στην Μαγνησία, Παντελής Μαστρογιάννης, ήρθε σε επικοινωνία με τον Βουλευτή, ζητώντας του να συμμετάσχει στην σημερινή συνεδριάση, με τον τελευταίο να απαντά πως θα προσπαθήσει να είναι παρών.

Να σημειωθεί, πως ο Πάρις Μουτσινάς, πριν ακόμα την ψήφιση των μέτρων στη Βουλή, σε δηλώσεις τους είχε προαναγγείλει την καταψήφιση αυτών, σημειώνοντας χαρακτηριστρικά πως: “Δεν μπορώ να πράξω τίποτα διαφορετικό από αυτό που υποσχέθηκα προεκλογικά στους συμπολίτες μου. Θέλω να γυρνάω στην πόλη μου και να κοιτάω στα μάτια τους πολίτες της Μαγνησίας”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει