Καλούνται Κρητικοί να ενταχθούν στην Εθνοφυλακή!Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021, 08:18

Ένας τρόπος να… βελτιωθεί ή να λυθεί το ζήτημα των άσκοπων πυροβολισμών, που ταλανίζει συχνά το Ηράκλειο και ολόκληρη την Κρήτη, φαίνεται ότι βρήκε ο Σύλλογος Προστασίας Ανθρώπινης Ζωής «Ανθρώπινη Ασπίδα». Πώς; Καλεί τους Ηρακλειώτες που έχουν… πάθος με τα όπλα, να ενταχθούν στην Εθνοφυλάκη, ώστε να κάνουν βολές σε όλα τα σύγχρονα όπλα, επίσημα με την υποστήριξη του κράτους, υπηρετώντας και την πατρίδα, μια φορά τον μήνα! 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Στο πλαίσιο των δράσεων μας ,για την  δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πολίτες  και ειδικότερα στο θέμα των άσκοπων πυροβολισμών, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συμφωνία μας με το ΤΕΘ Ηρακλείου , η οποία αφορά στην ένταξη πολιτών στις τάξεις της Εθνοφυλακής, με απώτερο στόχο την σταδιακή εξάλειψη του φαινομένου των  άσκοπων πυροβολισμών. Ο διοικητής (Αντισυνταγματάρχης ) του Τάγματος Εθνοφυλακής Ηρακλείου προς τιμήν του δέχτηκε με χαρά την πρόταση-συνεργασία  μας και πλέον όσοι πολίτες αγαπούν πραγματικά την εκπαίδευση, στα πιο εξελιγμένα πολεμικά όπλα  και όχι μόνο, θα έχουν προτεραιότητα μέσω του συλλόγου μας να ενταχθούν στην υπερήφανη μονάδα Εθνοφυλάκων του Ελληνικού Στρατού.

Απαραίτητες προϋποθέσεις:

Α) Να είναι έως 50 ετών

Β) Να είναι μόνιμοι κάτοικοι νομού Ηρακλείου

Γ ) Να είναι κάτοχοι λευκού απολυτηρίου Στρατού I1

Δ) Να προσέρχονται για εκπαίδευση τουλάχιστον μια φορά το μήνα.

Οι Εθνοφύλακες παραλαμβάνουν την ειδική ταυτότητα Εθνοφύλακα, τον απαραίτητο ρουχισμό και εξοπλισμό από τον Στρατό, εκπαιδεύονται  σε πραγματικές συνθήκες, με σκοποβολή ,σχεδόν  σε όλα τα στρατιωτικά όπλα, κάθε Κυριακή ή τουλάχιστον μια Κυριακή τον μήνα στην ΣΕΑΠ και στο πεδίο βολής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, ΑΣΜ(προαιρετικά) ,ακριβή ημερομηνία γέννησης , με μήνυμα στην σελίδα Facebook:Ανθρωπινη Ασπίδα ή στο email:[email protected] όπου και θα έχουν άμεση προτεραιότητα για την επιλογή τους.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021, 08:26Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει