«Καλώ τους Γάλλους επενδυτές στην Ελλάδα»Κάλεσμα στους Γάλλους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα απευθύνει μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Le Figaro ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν τη συνάντησή του με τον Εμ. Μακρόν στο Παρίσι.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός στη συνέντευξή του αναλύει μεταξύ άλλων το σχέδιο των μεταρρυθμίσεων που καταστούν όπως επισημαίνει τη χώρα μας «σε χώρα σταθερότητας και αξιοπιστίας».

Παράλληλα, αναφέρεται στις σχέσεις των δύο χωρών τις οποίες χαρακτηρίζει «ιστορικές, βαθιές και σταθερές» προσθέτοντας μάλιστα ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει «την αλληλεγγύη που της επέδειξε η Γαλλία».

Ο Κ. Μητσοτάκης τονίζει επίσης πως ως πρωθυπουργός, επιθυμεί να εργαστεί «με τον πρόεδρο Μακρόν για κοινούς στόχους, τόσο πολιτιστικούς όσο και πολιτικούς, προκειμένου το μέλλον μας να αποτελεί ένα προνομιακό πεδίο». «Χρειαζόμαστε μια Ευρώπη που να απαντά σε κρίσιμα ζητήματα, όπως η κλιματική αλλαγή και που οφείλει να στέκεται απέναντι στις ανάγκες καθενός από τους πολίτες του» προσθέτει. 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019, 00:51

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει