«Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν συζητά αποστρατικοποίηση των νησιών»


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, 09:50

Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν συζητά την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο ίδιος είπε πως στα Δωδεκάνησα δεν έχει κανένα λόγο η Τουρκία γιατί δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος ενώ ανέφερε πως «θα κάνουμε τα πάντα για να διαφυλάξουμε την κυριαρχία της χώρας μας».

Ο κ. Πέτσας σημείωσε πως το έχει ξεκαθαρίσει ο Πρωθυπουργός ότι για να υπάρξει επικοινωνία χρειάζεται εμπιστοσύνη και προετοιμασία. «Αν υπάρξουν αυτά τα δύο δεν αποκλείεται κάποια συνομιλία μεταξύ των δύο ηγετών», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πέτσας.

Σχετικά, με τον κορωνοϊό, ο κ. Πέτσας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είπε ότι η κυβέρνηση θα στηρίζει το εισόδημα όλων όσοι έχουν πληγεί από την πανδημία για όσο χρειαστεί, ενώ αναφερόμενος στις καταλήψεις των σχολείων ο κ Πετσας εκτίμησε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει αποκλιμάκωση, ενώ πρόσθεσε ότι «υπήρξαν ξεκάθαρες τοποθετήσεις δημάρχων – με συγκεκριμένο πολίτικο προφίλ – υπέρ των καταλήψεων».

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, 09:51

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει