Κανονικά το test event ποδηλασίας, διαδικτυακά οι συνεντεύξεις των αθλητών

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Απριλίου 2021, 14:27

Κανονικά το test event ποδηλασίας, διαδικτυακά οι συνεντεύξεις των αθλητών

Τα test events ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο (23/7-8/8) συνεχίσθηκαν με την ποδηλασία, όμως οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών μετά το τέλος του αγώνα, έγιναν διαδικτυακά, καθώς η επιδεινούμενη κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού στην Ιαπωνία, υποχρεώνουν τους διοργανωτές να προσαρμόσουν τα προγράμματα τους.

Η δοκιμαστική εκδήλωση, που έγινε σήμερα (25/4), ήταν η πρώτη μετά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου είχε προβλεφθεί να λειτουργήσει η μεικτή ζώνη, όπου δημοσιογράφοι παίρνουν συνέντευξη από τους αθλητές. Στον αγώνα, έλαβαν μέρος Ιάπωνες ποδηλάτες που αγωνίσθηκαν στο ατομικό και ομαδικό σπριντ, στο κεϊρίν, στο omnium και στο madison.

Προκειμένου όμως να προστατευθούν άπαντες από την εξάπλωση του κορωνοϊού, επελέγησαν τέσσερις αθλητές, οι οποίοι εμφανίσθηκαν σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα και πάντησαν στις ερωτήσεις. Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής «Τόκιο 2020», Σέϊκο Χασιμότο, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν ποδηλάτης, δήλωσε ότι οι διοργανωτές θα πρέπει να επωφεληθούν από την τεχνολογία εν μέσω της πανδημίας.

«Με τις δοκιμαστικές εκδηλώσεις αυτήν την φορά, υπάρχουν ξεκάθαρα ζητήματα που έχουν προκύψει. Νομίζω ότι από τώρα θα αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε αυτά τα ζητήματα ένα προς ένα με μεγάλη προσοχή», σχολίασε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Οι διοργανωτές αντιμετωπίζουν αυξανόμενες προκλήσεις καθώς η Ιαπωνία μάχεται με την σημαντική αύξηση κρουσμάτων, λιγότερο από τρεις μήνες πριν από την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης. Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή (23/4), κηρύχθηκε -για τρίτη φορά- κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το Τόκιο και άλλες τρεις περιφέρειες, που θα ισχύσει μέχρι τις 11 Μαΐου.

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Απριλίου 2021, 14:27

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει