Κατάμεστη η αίθουσα της συνεστίασης των “Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση των φίλων και μελών της Δημοτικής Παράταξης “Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης”.

Στην κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου “Ενυδρείο”, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Βόλου και επικεφαλής της Παράταξης Μαργαρίτης Πατσιαντάς απηύθυνε χαιρετισμό ενότητας και βούλησης για ανυποχώρητους και δυναμικούς αγώνες για την πόλη μας και τους κατοίκους της και για ανατροπή της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και των αντιλαϊκών μνημονιακών πολιτικών τους, ώστε να βρουν επιτέλους η κοινωνία και η Αυτοδιοίκηση το βηματισμό τους και να μπουν σε ρυθμούς ανάπτυξης. Για να μπει τέλος στην κοινωνική ισοπέδωση, την ανεργία και τη φτώχεια. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για τα προβλήματα που αφορούν τον τόπο μας και να διασκεδάσουν. Η βραδιά κύλησε μέσα σε ιδιαίτερα αισιόδοξο κλίμα ότι η εκλογική αναμέτρηση τον Μάιο θα φέρει την νίκη στους “Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης”, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τον Βόλο που ονειρευόμαστε και μας αξίζει.

Την ερχόμενη Τέταρτη 19/3 στις 6μ.μ. στο Δημαρχείο του Βόλου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μεγάλη προεκλογική συνέλευση των μελών και φίλων της Δημοτικής Παράταξής μας και απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σ’ όλους τους συμπολίτες που αποδέχονται τις διακηρυκτικές αρχές μας να συμμετάσχουν.

unnamed2.jpg

unnamed.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει