Καταγγελίες συζύγου Γιώργου Καραϊβάζ κατά του Υπουργού Προστασίας του πολίτηΠρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022, 18:57

Την πλήρη αναδίπλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου προκάλεσε η επιστολή της συζύγου του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Σύμφωνα με την σύζυγο του γνωστού αστυνομικού συντάκτη ο κ. Θεοδωρικάκος «που τόσο ευαίσθητες κεραίες έχει που ασχολείται με το παραμικρό θέμα ακόμα και για μια συμπλοκή ανάμεσα σε Έλληνες και Γερμανούς τουρίστες έκανε τηλεοπτικές και συχνά απαντάτε μέσω του τηλεοπτικού φακού δεν έχει την παραμικρή ευθιξία να ασχοληθεί με τη δολοφονία ενός εργάτη του τύπου μέρα μεσημέρι μπρος στο σπίτι του».

Μάλιστα, αναφέρει και τα όσα είχε πει, προσωπικά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην μητέρα της και πεθερά του Γιώργου Καραϊβάζ . «Τον Ιούνιο που μας πέρασε η μητέρα μου και πεθερά του αείμνηστου συζύγου μου είχε μια συνάντηση με τον κ. Πρωθυπουργό ο οποίος έδειξε έκπληκτος για το ότι δεν μας είχε δεχτεί ο κ. Υπουργός και δεν είχαμε καμία τύχη στις οχλήσεις μας. Τόνισε δε στη μητέρα μου να επιστήσουμε στις γραμματείς ότι το ραντεβού πρέπει να κλειστεί άμεσα με εντολή του Πρωθυπουργού. Φυσικά και το ραντεβού δεν έγινε ποτέ και μετά από οχλήσεις του Νομικού μας συμβούλου ακόμα περιμένουμε». Η σύζυγος όμως του Γιώργου Καραϊβάζ προχώρησε και σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία. «Μαθαίνω ότι η υπόθεση μπήκε αρχείο αλλά από φήμες. Μια επίσημη ενημέρωση από την πολιτεία δεν υπάρχει, εάν υπάρχουν αδικήματα που βαραίνουν τον σύζυγο μου ας τα κοινοποιήσουν διαφορετικά απαιτώ να κατατάξουν αυτό το έγκλημα σε μια ειδική κατηγορία. Με τίποτα δεν θα δεχθώ τη σιωπή γιατί σωπαίνοντας είναι σαν να δίνω άλλοθι σ όλους αυτούς που ίσως εννοούν ότι ο Γιώργος είχε άλλου είδους διασυνδέσεις». 

Στο τέλος της επιστολής της, που αναρτήθηκε στον ιστότοπο bloko.gr το οποίο ανήκε στον Γιώργο Καραϊβάζ , αφήνει αιχμές για τους νυν επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής λέγοντας ότι δεν έχουν επικοινωνήσει ποτέ μαζί της.  

Μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής το γραφείο τύπου του κ. Θεοδωρικάκου αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ανακοίνωση που αναφέρει ότι «είναι αυτονόητο ότι η υπόθεση της διερεύνησης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν στη Δικαιοσύνη. Τη διαχείριση της υπόθεσης αυτής έχουν οι αρμόδιοι Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώνουν για τις εξελίξεις τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ . Ανεξάρτητα από αυτό, η χήρα του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας και να συναντήσει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη όποια στιγμή επιθυμεί». 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022, 19:12Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει