ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Το πάρκο του Αναύρου είναι ένα ΑΙΣΧΟΣ (Photos)

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες και ΔΙΑΒΑΣΤΕ την καταγγελία, όπως έφτασε στο e-Volos.gr από αναγνώστη:

Ονομάζομαι Κατερίνα Δέτση, είμαι 39 ετών, έχω μια κορούλα 5 ετών και είμαι κάτοικος Αναύρου. Θα ήθελα με αυτό το κείμενο να στρέψω την προσοχή σε αυτό το παραμελημένο, σχεδόν ξεχασμένο σημείο της πόλης, το πάρκο του Αναύρου.

Πραγματικά μου προκαλεί μεγάλη θλίψη αυτή η εικόνα σκουπιδότοπου, εγκατάλειψης και βρωμιάς. Σωροί από σκουπίδια μέσα και έξω από τη θάλασσα, πεταμένα κλαδιά δέντρων, οικοδομικά υλικά για εργασίες που μάλλον δε θα γίνουν ποτέ. Φοβάμαι πως αν πάω το παιδί μου εκεί θα κολλήσει καμιά αρρώστια.

An1.jpg

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το μοναδικό πάρκο του κέντρου, μια τόσο μεγάλη έκταση που θα μπορούσε να σφύζει από ζωή, μπορεί να είναι εκτός των σχεδίων του Δήμου. Πώς γίνεται όλη η πόλη μας να στολίστηκε τόσο όμορφα μέσα στα Χριστούγεννα, να είχε κόκκινα χαλιά στρωμένα, αμέτρητα λαμπάκια παντού και ταυτόχρονα στην άλλη άκρη να υπάρχει τόση παρακμή;

Μια χαρά λεφτά έχει ο Δήμος και μια χαρά διάθεση έχει ο κ. Μπέος να βελτιώσει την εικόνα της πόλης μας. Ε, ας ξεκινήσει απ’ το πάρκο λοιπόν. Είναι ντροπή να έχουμε τέτοια έκταση που συνδυάζει πράσινο και θάλλασα και να μένει ανεκμετάλλευτη. Αμέτρητα είναι τα λαμπρά παραδείγματα πάρκων στο εξωτερικό, όπου η φύση αντιμετωπίζεται με το σεβασμό που της αξίζει.

An2.jpg

Ας γίνει επιτέλους κάτι με αυτή την κατάσταση. Ας αναλάβουν οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους, δεν μπορούμε να ζούμε άλλο έτσι.

Σας επισυνάπτω κάποιες φωτογραφίες που έβγαλα από το πάρκο.

An3.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει