Καταστρέφει την οικονομία η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Ο Βουλευτής Μαγνησίας Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος για τη διαθεσιμότητα 350 εργαζομένων της ΣΟΒΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το εργοστάσιο της ΣΟΒΕΛ (πρώην Χαλυβουργία Αλμυρού) είναι μια βιομηχανική μονάδα, που από τη δεκαετία του 1970 ως σήμερα δίνει ζωή στην επαρχία Αλμυρού και σε ολόκληρο το νομό Μαγνησίας. Η είδηση της διαθεσιμότητας των 350 εργαζομένων της βιομηχανίας δημιουργεί μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία και αποδεικνύει περίτρανα τα καταστροφικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η συγκεκριμένη βιομηχανία, τα προηγούμενα πέντε χρόνια της κρίσης, κρατήθηκε όρθια, με το σύνολο σχεδόν του προσωπικού της να εργάζεται κανονικά και με ελάχιστες περικοπές στις αποδοχές των εργαζομένων της. Η τελευταία οδυνηρή για την τοπική κοινωνία και οικονομία εξέλιξη έρχεται να αποδείξει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα, με την αλλοπρόσαλλη πολιτική της, μπορεί να διαλύσει ότι πιο υγιές και βιώσιμο έχει απομείνει.

Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, ως αντιπολίτευση, υπόσχονταν ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας, σήμερα ως κυβέρνηση φέρνουν στον ελληνικό λαό βαθιά ύφεση και αύξηση της ήδη υψηλής ανεργίας.

Οι κεφαλαιακοί έλεγχοι που οδηγούν ιστορικές και ακμάζουσες βιομηχανίες ακόμη και σε αδυναμία παραγγελίας πρώτων υλών, τα υφεσιακά μέτρα, η οικονομική και πολιτική αβεβαιότητα οδηγούν την τοπική οικονομία στο ναδίρ.

Καλώ τους πολίτες της Μαγνησίας να αναλογιστούν τη ζημιά που προκαλούν οι κυβερνώντες στον τόπο μας και να τους ανταμείψουν κατάλληλα όταν έρθει η ώρα. Επίσης απευθύνω έκκληση στη διοίκηση της βιομηχανίας να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα και να επανεξετάσει τις τελευταίες αποφάσεις της. Η Μαγνησία δεν αντέχει άλλες στρατιές ανέργων.

Τέλος, οι σημερινοί κυβερνώντες αποδεικνύονται επικίνδυνοι. Όσο γρηγορότερα φύγουν, τόσο καλύτερα για την πατρίδα και το λαό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει