«Κερδίσαμε αυτοπεποίθηση και έναν πολύ σημαντικό βαθμό»Την άποψή του ότι η ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Ολυμπιακό θα έχει θετική επίδραση στην αυτοπεποίθηση και τη ψυχολογία της ομάδας του εξέφρασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι δύσκολη φάση για μας. Είμαστε σε αγωνιστική κρίση και έπρεπε μέσα από συνοχή και προσπάθεια να κερδίσουμε χρόνο και αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο.

Κερδίζαμε μάχες και παίρναμε εύκολα την μπάλα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δεν κάναμε χαζά λάθη, όπως τα προηγούμενα ματς. Σε αυτό βοήθησε και ο Σένκεφελντ, που είναι μια ηγετική προσωπικότητα. Παίρνουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, με έναν βαθμό που δεν μας ικανοποιεί, αλλά είναι σημαντικός».

«Ακολουθήσαμε ένα στυλ παιχνιδιού με πάσες και χτίσιμο παιχνιδιού, η εικόνα του οποίου δεν μου έδωσε δικαίωμα να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό.

Τελικά, όπως φάνηκε στα πρώτα ματς, αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο. Δεν μπορούμε λοιπόν να πέσουμε με το αυτοκίνητο πάνω στον τοίχο. Πρέπει ο ο προπονητής να σκεφτεί τι πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να μακιγιάρουμε τα προβλήματά μας.

Δεν είμαι εμμονικός με τα συστήματα και αυτό το δείχνουν τα πρώτα τρία παιχνίδια. Κι εγώ ψάχνω πράγματα. Περιμένω όλα τα παιδιά να είναι έτοιμα, που ήρθαν στο τέλος και στη λήξη της σεζόν να κριθούμε».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, 23:24

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει