Κιάρα και Γκουίνεθ Πάλτροου για τη μητρότηταΗ τραγουδίστρια και επιχειρηματίας Κιάρα και η ηθοποιός και επικεφαλής της Goop, Γκουίνεθ Πάλτροου αντάλλαξαν απόψεις για τη μητρότητα.

Σε νέο επεισόδιο του Coach Conversations, σειράς στο YouTube του brand πολυτελούς ένδυσης και αξεσουάρ, που καλεί σταρ να συμμετάσχουν σε συζητήσεις για τον πολιτισμό και την κοινότητα, η Κιάρα και η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψαν ιστορίες και αναφέρθηκαν στα διδάγματα που έχουν αντλήσει από την ανατροφή των παιδιών τους. Συγκεκριμένα συζήτησαν τι σημαίνει να είσαι μητέρα σήμερα, τι έμαθαν από τις μητέρες τους και πώς βρίσκουν ισορροπία ως εργαζόμενες μητέρες, ενώ παραμένουν πιστές στις επιθυμίες τους ως ανθρώπινα όντα.

Από τη συζήτηση προέκυψε ότι έχουν πολλά κοινά.

«Κάτι που μου άρεσε στη συνομιλία μας ήταν η ενθάρρυνση προς τις μητέρες να γνωρίζουν ότι, οι όχι τέλειες στιγμές είναι στην πραγματικότητα μέρος της τέλειας διαδικασίας της μητρότητας» είπε η Κιάρα.

«Θέλω απλώς να ενθαρρύνω κάθε μαμά εκεί έξω να γνωρίζει ότι δεν είναι μόνη της στην ομίχλη του χάους» τόνισε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια.

Είναι σημαντικό «να μην κρίνεις άλλες μητέρες στη διαδικασία και τις αποφάσεις τους» είπε η Γκουίνεθ Πάλτροου.

«Πρέπει να υποστηρίζουμε η μία την άλλη» συνέχισε η ηθοποιός. «Είναι τόσο σημαντικό να καταλάβουμε ότι όλες οι μητέρες κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν» πρόσθεσε η Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία έχει μία 16χρονη κόρη, την Aπλ και έναν γιο τον Μόζες με τον πρώην σύζυγό της Κρις Μάρτιν και είναι μητριά των δύο εφήβων παιδιών του συζύγου της Μπραντ Φάλτσακ.

 «Η συμβουλή μπορεί να είναι υπέροχη αν κάποια σας την ζητήσει, είναι διαφορετική όμως από την κρίση» ανέφερε.

 Η Κιάρα που έχει έναν γιο εννέα μηνών, τον Γουίν Χάρισον και μία κόρη τεσσάρων ετών, τη Σιένα Πρίνσες με τον Ράσελ Γουίλσον και έναν 6χρονο γιο, τον Φιούτσουρ Ζάχιρ με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, ράπερ Future, συμφώνησε με την ηθοποιό.

 «Νομίζω ότι μερικές φορές είναι το μητρικό ένστικτο που μας κάνει να θέλουμε να βοηθήσουμε» ανέφερε η τραγουδίστρια, «αλλά όπως είπες όλες έχουμε τους τρόπους με τους οποίους φροντίζουμε τα παιδιά μας, και αυτό είναι που μας κάνει όλες μοναδικές».

 «Και μερικές φορές πρέπει να παίρνεις μια βαθιά ανάσα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια. «Όταν οι μέρες είναι ταραχώδεις, παίρνω κυριολεκτικά μια βαθιά ανάσα. Κάνω μια παύση προτού απαντήσω στα παιδιά μου. Δέκα φορές στις δέκα στη συνέχεια τα καταφέρνω όλη τη μέρα» σημείωσε.

  Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕZougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει