«Κινδύνευσαν άνθρωποι στην Κινέτα- δύο άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο»Μάχη για τον απεγκλωβισμό οικογενειών στην περιοχή της Κινέτας έδωσε όλο το βράδυ το Σώμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, Κώστας Κυριακόπουλος.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας, «η Υπηρεσίας μας ειδοποιήθηκε περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα για αντλήσεις υδάτων στην περιοχή της Κινέτας και των Αγίων Θεοδώρων. Επιχείρησαν 55 οχήματα, 110 άνδρες, έγιναν 20 διασώσεις και 160 αντλήσεις… κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές και μάλιστα δύο πολίτες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο με υποθερμία» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κώστας Κυριακόπουλος.

 

Αναφερόμενος στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου, ο κ. Κυριακόπουλος εκτιμά ότι περίπου στις 12 θα δοθεί το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, ενώ το άλλο ρεύμα κυκλοφορίας, αυτό που είναι προς Πάτρα, δεν αναμένεται να δοθεί νωρίτερα από το βράδυ, γιατί είναι πάρα πολλά τα φερτά υλικά. «Βέβαια η “Ολυμπία Οδός” με μηχανήματα, με ελαστικοφόρους φορτωτές και φορτηγά αυτοκίνητα μεταφέρουν τους τόνους από φερτά υλικά έξω από τον αυτοκινητόδρομο» αναφέρει ο Κυριακόπουλος.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019, 12:59Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει