Κινηματογραφικός Ιούλιος στις Σταγιάτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η τελευταία για φέτος προβολή στο πλαίσιο του Κινηματογραφικού Ιουλίου 2013 στις Σταγιάτες, θα γίνει την Τετάρτη 24 Ιουλίου, στις 9:15μμ. Η Α.Π.Ο.Δράσης έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε Μια νύχτα στον κόσμο. Πρόκειται για την ταινία του Τζιμ Τζάρμους στην οποία ο σκηνοθέτης αφηγείται με το δικό του γνώριμο τρόπο πέντε παράξενες, διασκεδαστικές και τρυφερές ιστορίες από πέντε διαφορετικά σημεία του κόσμου.

Πέντε ταξί. Πέντε πόλεις. Μία Νύχτα. Στο Λος Άντζελες, η ζόρικη ταξιτζού Γουινόνα Ράιντερ απορρίπτει την κινηματογραφική πρόταση της Τζίνα Ρόουλαντς. Στη Νέα Υόρκη, ο μετανάστης Άρμιν Μίλερ Σταλ μαθαίνει να οδηγεί και να λύνει δυσεπίλυτα οικογενειακά προβλήματα. Στο Παρίσι Ο Ιζαάκ Ντε Μπανκόλ αντιλαμβάνεται πως η τυφλή πελάτισσά του, Μπεατρίς Νταλ, ‘βλέπει’ πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεται. Τέλος στη Ρώμη ο Ρομπέρτο Μπενίνι σοκάρει με τις σεξουαλικές του περιγραφές ένα παπά, ενώ στο Ελσίνκι το ταξί ‘πλημμυρίζει’ από ευαισθησία και μετατρέπεται σε κινητό εξομολογητήριο…

Παίζουν οι Τζίνα Ρόουλαντς, Γουαινόνα Ράιντερ, Ρομπέρτο Μπενίνι, Αρμίν Μίλερ Στάλ, Τζιανκάρλο Εσπόζιτο, Ιζαάκ Ντε Μπανκολέ, Μπεατρίς Νταλ, Μάτι Πελόνιτα. Η μουσική είναι του Τομ Γουέιτς.

Την ταινία θα προλογίσει ο Νικόλαος Παππάς.

Όπως πάντα στην αυλή του Κοινοτικού Κέντρου Παράδοσης και Πολιτισμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει