ΚΚΕ: Να προστατευθούν τα δικαιώματα του δημοσίου στην έκταση 2.903 στρεμμάτων στις Νηές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το 2006 η Μητρόπολη Δημητριάδος προέβη στην πώληση και ενοικίαση έκτασης 2.903 στρεμμάτων που βρίσκεται στις Νηές του Δήμου Σούρπης Μαγνησίας, στην εταιρία Golfing που σχεδιάζει μια τεράστια τουριστική επένδυση στην έκταση αυτή που είναι παραλιακή, ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Η έκταση όμως αυτή δεν ανήκε στην Μητρόπολη Δημητριάδος, είναι δημόσια και το γεγονός αυτό επανειλημμένα το ανάδειξε το ΚΚΕ στην Βουλή με απλές και επίκαιρες ερωτήσεις καλώντας τους αρμόδιους Υπουργούς να πάρουν όλα τα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων του δημοσίου.

Το γεγονός ότι η έκταση αυτή ανήκει στο Δημόσιο βεβαιώνεται από πορίσματα που έχουν συντάξει και η Κτηματική Υπηρεσία Μαγνησίας και η Οικονομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, χωρίς όμως μέχρι σήμερα οι αρμόδιοι Υπουργοί να έχουν πάρει να μέτρα που επιβάλλονται για την προάσπιση των δικαιωμάτων του Δημοσίου.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι Υπουργοί Οικονομικών και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας:

Τι μέτρα προτίθενται να πάρουν για την προστασία των δικαιωμάτων του δημοσίου στην δημόσια έκταση που αναφέρεται πιο πάνω και να πάψει η εταιρία Golfing να σφετερίζεται την έκταση αυτή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει