Κλείνει το FarmVille


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, 20:34

Η Zynga ανακοίνωσε ότι θα κλείσει οριστικά το δημοφιλές παιχνίδι FarmVille, μετά από 11 χρόνια λειτουργίας. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι που κέρδισε εκατομμύρια χρήστες κι έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα της εποχής του θα σταματήσει να λειτουργεί στις 31 Δεκεμβρίου.

 

Για όσους δεν θυμούνται, το FarmVille είναι ένα farming simulator, που επιτρέπει στους χρήστες να καλλιεργήσουν (ως αγρότες) και να συνεργαστούν με άλλους παίκτες για… καλύτερες σοδειές. Το παιχνίδι ήταν το πιο δημοφιλές του Facebook για πολλά χρόνια. Η εταιρεία ανάπτυξης αποφάσισε να σταματήσει τη λειτουργία του, έπειτα από την παύση ενημερώσεων του Flash Player για web browsers.“Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς είστε μαζί μας από την αρχή και βοηθήσατε να χτίσουμε μια απίθανη κοινότητα παικτών που απόλαυσαν το παιχνίδι, όσο εμείς. Γι’ αυτό σας ευχαριστούμε”, αναφέρει η Zynga στην ανακοίνωσή της.


Στις 17 Νοεμβρίου θα κλείσει το σύστημα λειτουργίας πληρωμών του παιχνιδιού, όμως οι παίκτες θα μπορούν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους έως τις 31 Δεκεμβρίου.


Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, 20:34

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει