Κλειστά τα 23α Νηπιαγωγείο + Δημοτικό Σχολείο Βόλου, λόγω εμφάνισης τρωκτικών

…ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ

Ποντίκια υποδέχτηκαν στα σχολεία τους τα μικρά Βολιωτάκια, κατά την επιστροφή τους από τις διακοπές των Χριστουγέννων

Κλειστά θα παραμείνουν Παρασκευή 11 Ιανουαρίου και Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, τα 23α Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Βόλου, με απόφαση του Δημάρχου Βόλου Παναγιώτη Σκοτινιώτη, προκειμένου να γίνουν εργασίες μυοκτονίας και καθαρισμού των χώρων, έπειτα από την εμφάνιση τρωκτικών.

Όπως έγινε γνωστό, κατά την επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολεία, μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων, διαπιστώθηκε σημαντική επιβάρυνση από τρωκτικά, γεγονός που θορύβησε την εκπαιδευτική κοινότητα.

Το πρωινό της Πέμπτης και αφού ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι, ο Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Παντσάς επικοινώνησε με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ. Παπαϊωάννου και με τους Διευθυντές των δύο σχολείων, προκειμένου να συμφωνήσουν στα μέτρα που απαιτείται να ληφθούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Μετά και από συνεννόηση με την εταιρεία που θα κάνει τη μυοκτονία και την απολύμανση των χώρων, αποφασίστηκε τελικά τα δύο διδακτήρια να μη λειτουργήσουν Παρασκευή και Δευτέρα, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά κάθε κίνδυνος και παράλληλα να προστατευθεί η υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, τόσο από τα τρωκτικά, όσο και από τη διαδικασία της μυοκτονίας και της απολύμανσης.

Όχι… δεν θα αναφερθούμε σε σημεία των καιρών, διότι στους καιρούς μας ορισμένα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα… και όμως σ’ αυτήν τη πόλη συμβαίνουν…!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει