Κρήτη: Νεκρή ανασύρθηκε από τη θάλασσα 54χρονη γυναίκα στον Αγ. Νικόλαο


Μια 54χρονη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η γυναίκα εργαζόταν στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου ως βοηθός θαλάμου και είχε πάει με τον άντρα της και το γιο τους για μπάνιο στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 54χρονη, αν και δεν ήξερε καλό κολύμπι ανοίχτηκε και χάθηκε από τα μάτια των δικών της ανθρώπων. Τη γυναίκα εντόπισαν λουόμενοι να βρίσκεται μπρούμυτα στον βυθό της θάλασσας, από όπου κατάφεραν να τη βγάλουν και να τη μεταφέρουν στην ακτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Της έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από γιατρό που βρισκόταν στην παραλία, ωστόσο η 54χρονη δεν αντέδρασε. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου επίσης έγινε προσπάθεια ανάνηψης, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει ο σφυγμός της. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ενδείξεις ότι υπέστη ανακοπή. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα αποσαφηνίσει η νεκροτομή.Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει