“Κραυγή” από 30χρονη μητέρα – Ξυλοδαρμοί και απειλές από τον κακοποιητή σύζυγοΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023, 08:05

Κτητικός, χειριστικός, παράλογος, ένας άνθρωπος που προκαλεί φόβο στην 30χρονη σύζυγό του, μητέρα ενός βρέφους 7 μηνών.

Από την ζήλια του έστειλε την σύζυγό του στο Νοσοκομείο με σπασμένο χέρι και χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλιμελλιοδικείο Βόλου όπου οδηγήθηκε έμεινε «ακλόνητος» στις θέσεις του και στις φαντασιώσεις του, ενώ ο συνήγορός του προσπάθησε να τον απαλλάξει από τον ενδεχόμενο κίνδυνο της κράτησής του, ανακοινώνοντας στην έδρα πως θα προχωρήσει διαμεσολάβηση μεταξύ του ζευγαριού. Η 30χρονη αρνήθηκε όχι μόνο να μπει στην διαδικασία της διαμεσολάβησης αλλά δήλωσε πως ουδέποτε της προτάθηκε και αποδείχθηκε πως η πρόταση του συνηγόρου του συζύγου της ήταν παραπλανητική.

Η 30χρονη χτυπήθηκε προχθές βράδυ από τον 31χρονο σύζυγό της, ο οποίος την απείλησε πως θα την σκοτώσει. Όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του αλλά επέμεινε να αμφισβητεί την ακεραιότητα της 30χρονης , η οποία μην έχοντας που να εμπιστευτεί το παιδί της, εμφανίστηκε στο δικαστήριο με το καρότσι. «Τον φοβάμαι, ψάχνω κάπου να μείνω για να προστατέψω εμένα και το παιδί. Θα έρθουν τα χειρότερα», δήλωσε στην έδρα. Το επεισόδιο του ξυλοδαρμού που είχε ως αποτέλεσμα να βάλει το χέρι της σε γύψο δεν ήταν το πρώτο και δεν θα είναι το τελευταίο σύμφωνα με την ίδια.

Ο άνθρωπος που παρακολουθεί κάθε κίνηση της συζύγου του, ζήτησε χθες προθεσμία για να δικαστεί την Παρασκευή, αλλά και επιείκεια, η οποία δεν του δόθηκε.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε να μείνει κρατούμενος μέχρι την δίκη και συμφώνησε και η έδρα, χωρίς να δώσουν περιθώριο στον κατηγορούμενο, που εξεμάνη. Η απόφαση δίνει χρόνο στην μητέρα ώστε να δρομολογήσει, εάν αυτό είναι εφικτό, τις διαδικασίες «απόδρασης» από τον κακοποιητή της και να βρει στέγη στο φιλικό ή οικογενειακό της περιβάλλον.

Πηγή: gegonota.news


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023, 08:05Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει