Κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την πυρκαγιά στην ΠεντέληΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022, 03:29

«Για αλαζονεία και ανεπάρκεια» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την πυρκαγιά στην Πεντέλη.

Συγκεκριμένα ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: «Ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε για να συνεχίσει το κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση τα κατάφερε, η Πεντέλη κάηκε. Ενώ καίγονται ακόμα σπίτια στην Αττική, με άγνωστο μέχρι στιγμής τον αριθμό των κατοικιών που έχουν καταστραφεί, δεν δίστασε να πει ότι οι ζημιές είναι περιορισμένες».

Γενικεύοντας ο κ. Ηλιόπουλος υποστηρίζει: «Είναι ικανοποιημένος με τα χιλιάδες κενά στην πυροσβεστική και τις εικόνες αστυνομικών με κουβάδες να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες. Τις υποσχέσεις δε για την στήριξη της πολιτείας προς όσους έχουν πληγεί τις ακούσαμε και πέρσι στην Εύβοια και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές, οι κάτοικοι όμως ακόμα περιμένουν. Χωρίς ντροπή ο Κ. Μητσοτάκης παραδέχεται όχι μόνο την ανεπάρκεια του αλλά και το χάσμα με την πραγματικότητα που ζουν οι απλοί πολίτες της χώρας».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022, 03:29Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει