Κρούσμα κορονοϊού στην εθνική ομάδα πόλο αντρών


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020, 15:29

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, αφού ο Μανώλης Πρέκας βρέθηκε θετικός στον ιό σε τεστ στο οποίο υποβλήθηκε την Παρασκευή (31/07), όπως ανακοίνωσε σήμερα η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας. Ο παίκτης παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα την Πέμπτη και έτσι κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε έλεγχο για Covid-19.

Ο Πρέκας αναρρώνει στο σπίτι του, ενώ η ΚΟΕ αναφέρει ότι όλα τα μέλη των εθνικών ομάδων, ανδρών και γυναικών τα οποία μπήκαν σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών θα υποβληθούν σήμερα και την Τρίτη σε τεστ. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ομοσπονδία:

«Μετά από ύποπτο κρούσμα κορονοϊoύ (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (1/8) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/7), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν τόσο σήμερα Σάββατο (1/8) το απόγευμα, όσο και την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα κλείνει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για να γίνει απολύμανση. Ο αθλητής Μανώλης Πρέκας, που βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του (παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα με λίγο πυρετό την Πέμπτη) και αναρρώνει στο σπίτι του».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020, 15:29

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει