Κόβουν φέτα – φέτα την αλήθεια

ΑΡΘΡΟ του Χρήστου Μπουκώρου, βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό προκειμένου να υφαρπάξει την εξουσία, βάζει τώρα στο στόχαστρο της ψευδολογίας και της προπαγάνδας του τον κτηνοτροφικό κόσμο. Οι υπουργοί τους υπογράφουν τη συμφωνία CETA, οι ευρωβουλευτές τους την καταψηφίζουν και οι βουλευτές, που κατέθεταν ερωτήσεις προς τους ίδιους υπουργούς για το θέμα, παριστάνουν τους αγανακτισμένους. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ φέρνουν τα νομοσχέδια και τα μνημόνια, οι βουλευτές τους τα ψηφίζουν, οι πολίτες διαδηλώνουν και το κόμμα τους εκφράζει τη συμπαράστασή του στους διαδηλωτές!

Αντί να απολογηθούν στους κτηνοτρόφους για το πετσόκομμα της εξισωτικής αποζημίωσης από 7500 στα 2500 ευρώ ετησίως, αντί να λογοδοτήσουν για την κατάργηση του αγροτικού πετρελαίου και τη σφαγή των παραγωγών από τη φορομπηχτική πολιτική και την ασφαλιστική τους επιδρομή, ψευδολογούν ασύστολα.

Αντί να ντραπούν για την εκτίναξη του κόστους παραγωγής και τη ραγδαία μείωση του παραγόμενου προϊόντος τα δύο τελευταία χρόνια, παριστάνουν τους φίλους των κτηνοτρόφων. Βρήκαν γκλίτσα να ξυστούν.

Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, τις επόμενες ημέρες όταν καθίσει ο κουρνιαχτός του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λαϊκισμού θα ξαναμιλήσουμε, όπως κάναμε και την προηγούμενη Πέμπτη, για την ουσία των πραγμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, αν διαθέτουν πολιτική τόλμη, ας φέρουν αύριο κιόλας για επικύρωση την επίμαχη συμφωνία στο κοινοβούλιο, για να δούμε τότε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και τι θα ψηφίσουν αυτοί που λένε σε όλα «όχι» και στο τέλος πάντα βγαίνει «ναι».

Τέλος, αν νοιάζονται για τους παραγωγούς όπως καμώνονται, ας πάνε μια βόλτα στα χωριά με γεωργία και κτηνοτροφία, γιατί ούτε στην όψη δεν τους γνωρίζουν οι κτηνοτρόφοι. Τα υπόλοιπα προσεχώς…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει