«Κόκκινες Τουλίπες» της Μαριάνθης ΑποστολέλληΠρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021, 11:18

Οι «Κόκκινες Τουλίπες» το μυθιστόρημα της Μαριάνθης Αποστολέλλη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγγελάκη.

«Άννα. Μια γυναίκα δυναμική που βαδίζει στο μονοπάτι της αναζήτησης του νοήματος της ζωής, πεπεισμένη» πως έχει καταδικαστεί στην αιώνια μοναχικότητα. Μια γυναίκα με βάθος στην ψυχή της, κρυμμένο πόνο στην καρδιά της και τοίχους υψωμένους γύρω της. Και τότε έρχεται εκείνος και φέρνει μαζί του το φως, την ελπίδα και την ευτυχία και υπόσχεται πως δεν θα την αφήσει ποτέ. Είναι, άραγε, ειλικρινής;

«Η ένωσή μας ήταν όπως αυτή των κομματιών του παζλ. Ίσως ενός παζλ με μονάχα δύο κομμάτια: το δικό μου και το δικό του. Ήμασταν δύο ολοκληρωμένες προσωπικότητες, που συμπληρώναμε απλώς ο ένας τον άλλον στις λεπτομέρειες. Δεν ήταν το άλλο μου μισό. Ήταν το ολόκληρό μου».

Μια ιστορία για την αληθινή και ωμή πλευρά της ζωής και του έρωτα. Του έρωτα εκείνου που συνοδεύεται από πόνο και δάκρυα, ενώ ταυτόχρονα η καρδιά είναι γεμάτη από λουλούδια. Μία ιστορία για τη θέληση, την ελπίδα και για την άνευ ορίων ανθρώπινη ψυχική δύναμη.

Λίγα λόγια για τη Μαριάνθη Αποστολέλλη

Η Μαριάνθη Αποστολέλλη γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου του 1997, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στο Τμήμα Χημείας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έλαβε το πτυχίο της στις 22-11-2019. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, με τον πατέρα και τα δύο αδέρφια της, και ασχολείται με τον διοικητικό τομέα. Το έργο «Κόκκινες Τουλίπες» αποτελεί την πρώτη προσπάθεια συγγραφής της και η έμπνευση γι’ αυτό ήρθε κατά τη δύσκολη περίοδο της πρώτης καραντίνας τον Μάρτιο του 2020, όπου και μέσα σε ένα διάστημα μονάχα δύο μηνών πραγματοποιήθηκε η συγγραφή όλου του βιβλίου. Η ίδια αναφέρει: «Η ολοκλήρωση του έργου με βοήθησε να διατηρήσω μία θετική στάση απέναντι σε όλες τις δυσκολίες που ήρθαν από εκεί και έπειτα και με ολοκλήρωσε κι εμένα με τη σειρά μου, ως προσωπικότητα και ως άνθρωπο».

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021, 11:19Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει