Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τις προσλήψεις των 4.000 ιερέωνΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021, 16:29

Το θέμα της πρόσληψης 4.000 ιερέων, το οποίο ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας, προκαλεί κόντρες μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.  

Διευκρινίσεις για το θέμα έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. «Προκειμένου να σταματήσει η παραφιλολογία: Το ετήσιο σχέδιο προσλήψεων του υπουργείου Εσωτερικών, έχει ήδη ανακοινωθεί και προβλέπει σταθερά τα τελευταία χρόνια 200 θέσεις ιερέων, προς αντικατάσταση κάποιων από αυτούς που συνταξιοδοτούνται. Αυτή είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός της κυβερνητικής ατζέντας και εκτός πραγματικότητας», αναφέρει σε δήλωσή του.

Η απάντηση ήρθε λίγη ώρα αργότερα από τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, ο οποίος είπε: «Ο πανικός του κ. Οικονόμου είναι τέτοιος όπου έβγαλε απάντηση σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν υπάρχει! Διαψεύδει τις διαρροές που η κυβέρνηση έδωσε στα φιλοκυβερνητικά μέσα για την μονιμοποίηση 4.000 ιερέων. Μέχρι σήμερα αποκαλούσαμε τον κ. Οικονόμου εθνικό ψεύτη. Μετά την τελευταία του ανακοίνωση και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι πολύ φτωχός για να περιγράψει το “βάθος” της πολιτικής του σκέψης. Αφού μπήκατε στον κόπο κ. Οικονόμου θα μας απαντήσετε μήπως για πιο λόγο οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής δεν έχουν προσληφθεί; Ρωτάμε ξανά γιατί την τελευταία φορά στην Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να απαντήσει».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021, 16:36Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει