Κόντρα Χρυσοχοΐδη – Βαρουφάκη για την κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020, 22:11

Έκκληση σε κόμματα, συλλογικότητες και πολίτες να συμμορφωθούν στην απαγόρευση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου απηύθυνε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προειδοποιώντας ότι η Αστυνομία θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα το νόμο παντού.

Οι δρόμοι και οι διαδηλώσεις κουβαλάνε ιό και γεννάνε αρρώστια» υπογράμμισε ο κ. Χρυσοχοΐδης και πρόσθεσε: «Δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις, όταν τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται. Δεν είναι ώρα για παραστάσεις με μικροκομματικά οφέλη, βάζοντας σε κίνδυνο ζωές». Ωστόσο, το μήνυμα του κ. Χρυσοχοϊδη αντέκρουσε ο γραμματέας του ΜΕΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης αλλά και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας που προανήγγειλαν τη συμμετοχή των κομμάτων τους στην πορεία για το Πολυτεχνείο, με ολιγομελείς αντιπροσωπείες και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χρυσοχοϊδης τηλεφώνησε στον Γιάννη Βαρουφάκη για να του προτείνει να προβεί σε κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο σε κάποια συγκεκριμένη ώρα το μεσημέρι της Τρίτης, μία πρόταση ωστόσο, που απορρίφθηκε από τον γραμματέα του ΜΕΡΑ25.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020, 22:11

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει