Κύπρος: Συνδέουν τον serial killer και με φόνο στα ΚατεχόμεναΣτοιχεία που συνδέουν τον Κύπριο λοχαγό κατά συρροή δολοφόνο με έγκλημα που διαπράχθηκε στα Κατεχόμενα, φαίνεται πως έχουν στην κατοχή τους οι αρχές του ψευδοκράτους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου, γίνεται αναφορά για την εξαφάνιση μίας 40χρονης από το Βιετνάμ τον Οκτώβριο του 2017, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο σε περιοχή κοντά στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Μάλιστα, ο 35χρονος λοχαγός, Νίκος Μεταξάς, φέρεται να πέρασε με το αυτοκίνητό του στα κατεχόμενα τον Μάιο του 2018.

Το Σάββατο οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη

Οι κατοχικές αρχές μετέφεραν τις πληροφορίες στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω της Δικοινοτικής Επιτροπής για το Έγκλημα.

Μόλις λίγες ώρες μετά τα φρικτά και ασύλληπτα εγκλήματα που ομολόγησε ο κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, άρχισαν εκ νέου οι έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, ενώ μετέβησαν στην Κόκκινη Λίμνη οι Αρχές στο σημείο, όπου ο 35χρονος υπέδειξε ότι πέταξε τα άλλα τρία θύματα του.

Οι Αρχές έλαβαν το πράσινο φως από την κατασκευάστρια εταιρεία και αναμένεται αύριο να αρχίσει η έρευνα μέσα στην Κόκκινη Λίμνη, όπου ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι έριξε τρία πτώματα.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, η λίμνη που περιέχει επικίνδυνο οξειδωτικό υλικό, ερευνήθηκε με τη χρήση ντρον χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, 03:16

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει