Κώστας Αγοραστός: Οι Θεσσαλοί έτρεξαν για καλό σκοπό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή στους φετινούς αγώνες Run Greece που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα με τη συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενισχύοντας το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας του «Χαμόγελου του παιδιού».

Αμέσως μετά το πέρας του αγώνα των 5 χιλιομέτρων στον οποίο και συμμετείχε, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ως περιφέρεια Θεσσαλίας είμαστε παρόντες στους αγώνες του μαζικού αθλητισμού και στην προσπάθεια που κάνουν οι Θεσσαλοί και οι Λαρισαίοι.

Για τρίτη συνεχή χρονιά εδώ στη Λάρισα σπάμε τα ρεκόρ των συμμετοχών και των χρονομέτρων. Αυτό οφείλεται στους Λαρισαίους, τους Θεσσαλούς και όλους τους ανθρώπους που έρχονται να τρέξουν στη Λάρισα.

Η διοργάνωση αναβαθμίζεται κάθε χρόνο. Εμείς ως περιφέρεια Θεσσαλίας φέραμε τη διοργάνωση εδώ μαζί με τον ΣΕΓΑΣ. Ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Φτιάχνει ανθρώπους που ξέρουν να παλεύουν, να μάχονται, να πέφτουν, να σηκώνονται αλλά να διεκδικούν. Στη δράση, όχι στα λόγια.

Σήμερα η πόλη είναι μια γιορτή. Ένα ατελείωτο ποτάμι ανθρώπων που τρέχει, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα, αλλά ταυτόχρονα παίρνει δύναμη για να συνεχίσει.

Ευχαριστώ τον ΣΕΓΑΣ, όλους τους εθελοντές που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, αλλά προπαντός τους ανθρώπους που βγήκαν σήμερα στους δρόμους για να τρέξουν και να γιορτάσουν.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει