Κ. Γούσης: Για μια νέα αυτοπεποίθηση του κινήματος

ΑΡΘΡΟ του Κώστα Γούση, υποψήφιου στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Στις 25 Γενάρη τα κόμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης θα καταδικαστούν αποφασιστικά από το λαό. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πολιτική καμπή και νέα αναβαθμισμένα καθήκοντα. Την επόμενη μέρα το σύστημα δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Η φτώχεια, η ανεργία, οι ιδιωτικοποιήσεις, η επιτροπεία και η καταστολή αποτελούν πλαίσιο το οποίο θα υπερασπιστούν με νύχια και με δόντια. Καλούμε σε στήριξη και ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ για αποφασιστική συμβολή στην ανατροπή αυτού του πλαισίου. Στο νέο πολιτικό σκηνικό θα αναλάβουμε άμεσες πρωτοβουλίες για μια νέα λαϊκή αυτοπεποίθηση και αντεπίθεση του κινήματος ενάντια στο σύστημα και την ακροδεξιά αντιπολίτευση. Η στάση μας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ καθορίζεται απ’ την αταλάντευτη προσήλωσή μας στα εργατικά-λαϊκά συμφέροντα και απ’ αυτή την άποψη θα είναι στάση αριστερής αντιπολίτευσης.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ δεν πάει ούτε βήμα πίσω απ’ το «Δεν πουλάμε, δεν χρωστάμε, δεν πληρώνουμε» και το «Ψωμί, παιδεία, ελευθερία» που βροντοφώναξαν εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους τα προηγούμενα χρόνια. Αλλιώς δεν μιλάμε για αριστερή πολιτική. Χωρίς κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ κι επιστροφή στο Δημόσιο των εταιρειών που ιδιωτικοποιήθηκαν δεν υπάρχει υπεράσπιση του δημόσιου πλούτου. Απάντηση στην ανεργία είναι οι μαζικές προσλήψεις και οι δημόσιες επενδύσεις και όχι μια καλύτερη διαχείριση των ΕΣΠΑ και τα 5μηνα προγράμματα-voucher. Αντιμετώπιση της Ακροδεξιάς χωρίς αποφασιστικό ξερίζωμα των φασιστικών θυλάκων μέσα στο κράτος και κατάργηση των ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ δεν γίνεται. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ δεν θα προσφέρει καμία ανοχή στο ξεφτίλισμα της Αριστεράς στον τόπο μας, όπως το ΑΚΕΛ στην Κύπρο που διαχειρίστηκε τα Μνημόνια.

Βασική θέση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ είναι η έξοδος της Ελλάδας απ’ την ευρωζώνη και την ΕΕ. Η ανάκτηση της νομισματικής κυριαρχίας και η αποδέσμευση απ’ όλες τις συμφωνίες και τον ίδιο το μηχανισμό της ΕΕ είναι όρος ενός άλλου δρόμου. Όταν η Αριστερά δεν προετοιμάζει το λαό για μια τέτοια τομή, αφήνει έδαφος στην τρομοκρατία της ΝΔ. Ο ευρωμονόδρομος του ΣΥΡΙΖΑ είναι καταστροφικός και τον οδηγεί στην ενσωμάτωση και την υποταγή. Πίσω από τη ρητορική του «παραλάβαμε καμένη γη» βρίσκεται ο «σεβασμός στις συμφωνίες της χώρας» και τις αρχές της ΕΕ, όπως η ανταγωνιστικότητα και η ελευθερία κίνησης του κεφαλαίου. Η αποδοχή τους είναι που οδηγεί στην περίφημη δήλωση Τσίπρα «θα κάνουμε αυτά που μπορούμε, όχι αυτά που θέλουμε» με αφορμή τον εθνικό αερομεταφορέα και τo λιμάνι του Πειραιά. Η πολιτική συνεργασία ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ σηκώνει λοιπόν το γάντι με πρόγραμμα για παύση πληρωμών – διαγραφή του χρέους, εθνικοποιήσεις τραπεζών και μεγάλων επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο και άλλο προσανατολισμό της οικονομίας. Κι όλα αυτά όχι σαν προϊόν διαπραγμάτευσης αλλά μονομερώς με λογική σύγκρουσης, ρήξης και ανατροπής.

Οι πολιτικοί μας στόχοι, επιχειρούν να απαντήσουν άμεσα στις βασικές λαϊκές – εργατικές ανάγκες και η κατάκτησή τους θα βελτιώσει τη θέση της κοινωνικής πλειοψηφίας ανοίγοντας το δρόμο για το σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας και μια νέα κομμουνιστική προοπτική. Αυτό που ξέρουμε σήμερα είναι ότι όσο πιο πραγματικά βήματα γίνονται στην ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος και στην επέμβαση του οργανωμένου λαού στις εξελίξεις τόσο πιο κοντά είμαστε στην αντικαπιταλιστική ανατροπή. Η ευρύτερη συγκέντρωση αντικαπιταλιστικών, αντισυστημικών, αντιΕΕ και αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων γύρω από το αναγκαίο αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα αποτελεί για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σημαντική πλευρά της ευρύτερης πολιτικής της πρότασης. Η πολιτική συνεργασία ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ είναι ένα μικρό αλλά αποφασιστικό βήμα στην κατεύθυνση μιας άλλης Αριστεράς που θα δώσει τις μάχες του επόμενου διαστήματος και θα τα βάλει με το σύστημα που γεννάει κρίσεις, εκμετάλλευση, πολέμους και φασισμό.

Μέσα σε αυτό τον κοινωνικό Αρμαγεδώνα, η νεολαία μπορεί να γίνει ένας πραγματικός πυροκροτητής για την ανατροπή του κοινωνικού μεσαίωνα. Τα «θρασίμια» που φοβάται το σύστημα αποτελούν ασύμμετρη απειλή και προπομπό ευρύτερων κοινωνικών εξελίξεων. Δεν είναι τυχαίο που οι 18άρηδες αποκλείονται από την εκλογική διαδικασία. Το φοιτητικό κίνημα, η ραχοκοκκαλιά του νεολαιΐστικου κινήματος στη χώρα μας, συνεχίζει να κρατάει αδούλωτο το φρόνημα όλης της νεολαίας. Οι νέοι εργαζόμενοι – άνεργοι δοκιμάζονται πολύ σκληρά μέσα στην κρίση. Η ιστορική αποτυχία ενός συστήματος που αχρηστεύει τις συλλογικές δεξιότητες δεν πρέπει να εσωτερικεύεται σαν ήττα του κάθε νέου και νέας. Είναι μεγάλο στοίχημα να μη νικήσει η παραίτηση, η ήττα, η κατάθλιψη. Η δημιουργία εργατικών λεσχών σε δεκάδες γειτονιές, οι κατειλημμένοι χώροι, οι πολιτιστικές ομάδες, τα ελεύθερα ραδιόφωνα κ.ο.κ. δείχνουν ένα διαφορετικό παράδειγμα συλλογικότητας, δημιουργίας και αλληλεγγύης. Η μεγάλη πρόκληση είναι να γίνει η νεολαία επιταχυντής της ταξικής ανασυγκρότησης του εργατικού κινήματος κι ενός κινήματος ανέργων.

Η αντικαπιταλιστική αριστερά είναι πλέον ένα ορατό ρεύμα μέσα στην ελληνική κοινωνία. Με τις συνδικαλιστικές εκπροσωπήσεις, την εκλογή στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια και το 1,2% που κατέγραψε στις εκλογές του 2012 η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με ευρύτερες δυνάμεις έχουν καταφέρει να σπάσουν το τείχος της σιωπής που επιβάλλουν τα κατεστημένα ΜΜΕ. Ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στις 25 Γενάρη αποτελεί μήνυμα προς το σύστημα. Όταν ο Σαμαράς στην άθλια θεωρία των δύο άκρων περιέγραφε σαν άλλο άκρο όσους μιλάνε για έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, εξέφραζε τους φόβους του συστήματος όχι τόσο απέναντι στη σημερινή δύναμη αλλά την αναπτυσσόμενη δυναμική αυτού του πολιτικού σχεδίου. Δεν θα αφήσουμε την έννοια της Αριστεράς να γίνει συνώνυμη της διαχείρισης του συστήματος, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Δεν περιμένουμε καμιά εκ των υστέρων δικαίωση από την ήττα των προσδοκιών του λαού απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ και τώρα συμβάλλουμε στη δικαίωση των πόθων του λαού μέσα από ανυποχώρητο αγώνα και λαϊκή – εργατική αντιπολίτευση. Τα ψηφοδέλτια της πολιτικής συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ αποτελούνται από εργάτες και εργάτριες του χεριού και του πνεύματος, νέους και νέες, ανθρώπους της μαχόμενης διανόησης. Άνθρωποι σεμνοί και ανιδιοτελείς που όμως βάζουν κάθε μέρα το κεφάλι τους στον ντορβά απέναντι στο κράτος, την εργοδοσία και το φασισμό. Σε κάθε περίπτωση, καλούμε το λαό να ψηφίσει όπως αγωνίστηκε. Και ψηφίζοντας ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στις 25 Γενάρη, από τις 26 να αγωνιστεί γι’ αυτό που ψήφισε, την αντικαπιταλιστική ανατροπή.

Διαβάστε περισσότερα:

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Όλες οι προεκλογικές ειδήσεις της Μαγνησίας εδώ…

ΞΕΚΙΝΗΜΑ Βόλου: Ψηφίζουμε για να ανατρέψουμε την πολιτική της φτώχειας και της λιτότητας!

Η Αλέκα Παπαρήγα αύριο στο Βόλο

Στο Σύλλογο Τυφλών ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου

Μιχάλης Μιτζικός: Η ΝΔ έσωσε τις εξισωτικές αποζημιώσεις των κτηνοτρόφων

Περιοδεία της Έλενας Αντωνοπούλου σε Ζαγορά, Πουρί, Μακρυρράχη και Ανήλιο

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας η υποψήφια Βουλευτής του ΚΚΕ στη Μαγνησία Ρίτσα Κωτή- Ρούση

Ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

Θερμή υποδοχή στην Ζ. Μακρή από τους συμπατριώτες της στο Βελεστίνο (Photos)

«Βόμβα» στο ψηφοδέλτιο των ΠΡΑΣΙΝΩΝ – ΔΗΜΑΡ της Μαγνησίας

Π. Καμμένος από το Βόλο: Πάνω από 8 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ (Video – Photos)

Γενικό κάλεσμα Τσαλίκη για συνεννόηση στα ζητήματα της Μαγνησίας (Ηχητικό)

Γ. Καλτσογιάννης: «Εργαζόμαστε για την ανάπτυξη του Αλμυρού»

Ο Βασίλης Γαρόφλος στην καρδιά της κοινωνίας (Photos)

Συγκέντρωση αυτοδυναμίας του Τσίπρα στο Βόλο (Video)

Η εκδήλωση Κοκκίνη συσπείρωσε τους Νεοδημοκράτες της Μαγνησίας (Video – Photos)

Πρωθυπουργική υποδοχή Τσίπρα στο Βόλο (Video – Photos)

Σ. Κοκκίνης: Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ως θαυματοποιός

Γ. Καλτσογιάννης: Ο κ. Τσίπρας ήρθε νύχτα στο Βόλο

Μ. Τσιώνας: Ισχυρό ΚΚΕ και λαϊκό κίνημα για να νικήσει ο λαός

Την Τρίτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Βόλο για Το Ποτάμι

Στην εκδήλωση του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων ο Σάκης Κοκκίνης

Περιοδεία Γ. Καλτσογιάννη σε Ανατολικό Πήλιο, Βελεστίνο και Ριζόμυλο

Περιοδειών συνέχεια για την Έλενα Αντωνοπούλου

Στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου η Έλενα Αντωνοπούλου

Η.Ζαρκάδας: Τι σημαίνουν οι εκλογές

Την Ζαγορά Πηλίου επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Χρ. Μπουκώρος: «Οι πολίτες επιλέγουν σταθερότητα και ανάπτυξη»

Τζ. Τσαλίκη: Η στήριξη της επιχειρηματικότητας το μέλλον της Ελλάδας

Στο Ν. Πήλιο συνεχίστηκε το Σάββατο η περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Από το Πήλιο ανακοίνωσε ο Σάκης Κοκκίνης το περιβαλλοντικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας

Την Τετάρτη η Αλέκα Παπαρήγα στο Βόλο

Στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου ο Σάκης Κοκκίνης

Μ. Μιτζικός: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας πάει σε χρεοκοπία…

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ

Ανοικτή επιστολή Καλτσογιάννη προς τους πολίτες

Στις υπηρεσίες της ΔΟΥ Βόλου ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Θ. Τσαλούχας

Περιοδεία των υποψήφιων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαϊωάννου και Σ. Λεμονή στις Β. Σποράδες

Αλ. Μεϊκόπουλος: «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»…

Τί είπε ο Σάκης Κοκκίνης στο Mega (Video)

Ζ. Μακρή σε Σούρπη και Πτελεό: Ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος χρειάζεται ενίσχυση

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του Γιώργου Παπανδρέου στην Μαγνησία

Γ. Καλτσογιάννης: Να δώσουμε ώθηση στην τοπική αγορά

Δύο Θεσσαλοί Οικολόγοι Πράσινοι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Χρ. Μπουκώρος: Η πολιτική και οικονομική σταθερότητα, συνυφασμένη με την τουριστική ανάπτυξη

Το Σάββατο η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Σε ΟΛΒ, ΚΛΒ και Π.Υ. η Έλενα Αντωνοπούλου

Η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Ρένα Λούμα στη Νέα Ιωνία

Ο υπ. Βουλευτής του ΚΚΕ Β. Μεταξάς σε Συκή και Αργαλαστή (Photos)

Σταθερά στο πλάι των λαϊκών συμφερόντων – Να ξανασταθεί όρθια η κοινωνία!!

Στη Σκιάθο οι υποψήφιοι Βουλευτές Μαγνησίας του ΚΚΕ Γ. Αναγνώστου και Κ. Στεργίου

Ανακοίνωση της Αναστασίας Χαρίση, υποψήφιας Βουλευτή Μαγνησίας με την Τελεία

Ανοιχτή επιστολή στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η Αναστασία Χαρίση στο “Radio Marconi 96,1 F.M.”

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ο Στάθης Ντούρος στο “Radio Marconi 96,1 F.M.”

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η Έλενα Αντωνοπούλου στο “Radio Marconi 96,1 F.M.”

“Το Ποτάμι” και ο Βασίλης Γαρόφλος στις λαϊκές αγορές της πόλης

Φ. Κοφινάς: Δεν έχω φύγει, το ΠΑΣΟΚ πήγε πιο Δεξιά από εμένα (Ηχητικό)

Ο Γ. Καλτσογιάννης περιοδεύει και καταγράφει προβλήματα και ανάγκες

O Σάκης Κοκκίνης αύριο το πρωί στο MEGA

Παρέμβαση Αντωνοπούλου στον υπουργό για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου – Β. Σποράδων

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Χρήστος Μπουκώρος (Photos)

Στο ΙΚΑ Βόλου ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Θ. Τσαλούχας

Πρόγραμμα των υποψήφιων Βουλευτών Μαγνησίας του ΚΚΕ για την Παρασκευή 16 Γενάρη

ΞΕΚΙΝΗΜΑ: Ώρα να φεύγουν! Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ!

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Σκόπελο

Πολιτική εκδήλωση Κοκκίνη ανήμερα της ονομαστικής του εορτής

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Την Παρασκευή η κεντρική προεκλογική εκδήλωση στο Βόλο

Την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας στο Βόλο

Εντυπωσιακή για τη Ν. Ιωνία η συγκέντρωση της Ζέττας Μακρή (Photos)

Αλ. Μεϊκόπουλος: Η τελευταία στροφή μιας μηχανής πριν σβήσει…

Ο Μπουκώρος στη Λέσχη Απόστρατων Αξιωματικών της Αεροπορίας

Κουίκ από το Βόλο: Οι Τούρκοι έχουν ανέβει στο κρεβάτι μας (Video)

Θ. Τσαλούχας: Καμία ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κ. Ξένος: Προτίμησα την “ΤΕΛΕΙΑ” γιατί αποτελείται από απλούς ανθρώπους

Γ. Καλτσογιάννης: «Θέλουμε εκπαιδευτικούς με ψηλά το κεφάλι»

Η. Ζαρκάδας: Βάζουμε ΤΕΛείΑ στα κακά παραμύθια

Συνεχίζονται οι προεκλογικές συναντήσεις της κ. Έλενας Αντωνοπούλου

Περιοδεία Σάκη Κοκκίνη στη Σκόπελο

Περιοδεία των υποψήφιων Βουλευτών του ΚΚΕ Μαγνησίας

Γ. Καλτσογιάννης: «Επενδύουμε στη μόρφωση των παιδιών»

Επίσκεψη Σάκη Κοκκίνη στη ΔΟΥ Βόλου

Αυτοί είναι οι 8 υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Μαγνησία (Video + Photos)

Περιοδεία του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Βόλου

Συνάντηση Χ. Μπαρμπάτσιαλου – Αγρόγιαννου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Α. Μπασδάνη

Γ. Καλτσογιάννης: Απλώνουμε χέρι βοήθειας στους συνταξιούχους

Το πρόγραμμα των υποψήφιων Bουλευτών Μαγνησίας του ΚΚΕ για την Τετάρτη 14 Γενάρη

Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, και στελεχών του κόμματος

Περιοδεία του ΚΚΕ στον Αλμυρό

Προεκλογική εκδήλωση του ΕΕΚ Μαγνησίας την Τρίτη 13 Ιανουαρίου

Προκήρυξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου

Πρόγραμμα υποψηφίων βουλευτών ΚΚΕ Μαγνησίας για σήμερα, Τρίτη

Εκδηλώσεις – περιοδείες υποψηφίων βουλευτών Μαγνησίας και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Στις Β. Σποράδες σήμερα, Τρίτη, ο Σάκης Κοκκίνης

Δήλωση της Σούλας Μπαρτζιώκα

Συγκέντρωση K.K.E. στην Ευξεινούπολη (Photos)

Σ. Κοκκίνης: Μειώνουμε τους φόρους, βγαίνουμε από τα μνημόνια. Ήρθε η ώρα

Απάντηση Χαυτούρα στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Περιοδεία ΚΚΕ στη συνοικία των Παλαιών

Ο Ιωάννης Σακκόπουλος στην πανελλαδική προγραμματική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Σ. Κοκκίνης: Μαζί μιλάμε με ειλικρίνεια

Γ. Καλτσογιάννης: Φθηνή ενέργεια και ένεση ρευστότητας στις επιχειρήσεις

Ευτύχιος – Νάσσερ Εσμάουι: Με σκέψη και όχι με θυμό

Ηλ. Ζαρκάδας: Αυτή την Ελλάδα Θέλουμε;

Ελ. Αντωνοπούλου: Έπεσε το προσωπείο του «δημοκρατικού» ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι των Ε.Ε.Κ. – Τροτσκιστές σε Μαγνησία και Θεσσαλία

Η απόφαση του Ε.ΠΑ.Μ. για μη συμμετοχή στις εκλογές

ΕΕΚ Μαγνησίας: Πρόσκληση σε προεκλογική εκδήλωση την Τρίτη 13 Ιανουαρίου

ΚΚΕ Μαγνησίας: Μαζική συμμετοχή στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου (Photos)

Ξεκίνησε τις περιοδείες του ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Γιάννης Αναστασίου: Ποιότητα και ριζική ανανέωση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση στην Μαγνησία

Με 7 υποψήφιους η Τελεία του Γκλέτσου στην Μαγνησία

Δήλωση υποψηφιότητας Ζαρκάδα με την Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου

Το Διοικητήριο και την Αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκε ο Γ. Καλτσογιάννης

Ομιλία Γ. Σούρλα για τις εκλογές τη Κυριακή 11 Ιανουαρίου

Οι 8 υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μαγνησία

Ανακοινώθηκαν τα 8 ονόματα των υποψηφίων με “Το Ποτάμι”

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Μαγνησία

Άρνηση Χαυτούρα σε πρόταση του ΠΑΣΟΚ

Ανακοινώθηκε και το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στην Μαγνησία

Με μισό ψηφοδέλτιο κατεβαίνει η ΔΗΜΑΡ στην Μαγνησία

Υποψήφιος του Θεοδωράκη εκθέτει ανεπανόρθωτα τις διαδικασίες σΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Όταν ο Γιάννης συνάντησε τον Ευάγγελο (Photos)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Παπανδρέου παίρνει την Τσαλίκη μέσα από τα χέρια του Θεοδωράκη

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην Μαγνησία

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΚΕ στην Μαγνησία

Άνευ Πατσιαντά η τελική πρόταση της Ν.Ε. προς την Κουμουνδούρου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει