Κ. Δελημήτρος: Ο Μπέος ικανότατος για την καταστροφή και τον διχασμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Δελημήτρου, με αφορμή τα επεισόδια στην ΔΕΥΑΜΒ, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Πραγματικά επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση για το τι έχει στο μυαλό του ο Μπέος, όταν μιλά για Δημοκρατία και λαϊκή εντολή που έλαβε, καθώς ζήτησε να παρέμβουν τα ΜΑΤ και να εμποδίσουν το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών του Δήμου Βόλου (όπως αυτό είναι και νομικά κατοχυρωμένο) να παρίστανται στις συνεδριάσεις Δ.Σ. των Κοινωφελών Δημοτικών Επιχειρήσεων, όπως η ΔΕΥΑΜΒ.

Με αυτό τον τρόπο οδήγησε σε σύγκρουση τις δυνάμεις καταστολής με καθόλα νομοταγείς και αξιοπρεπείς ανθρώπους – ενεργούς συμπολίτες, πυροδοτώντας ένα κλίμα αντιπαράθεσης. Προφανώς είναι αδύνατο ο Μπέος να αντιληφθεί ότι η Δημοτική Αρχή οφείλει να διαβουλεύεται, να συνδιαμορφώνει και να κατευνάζει εντάσεις για το καλό της τοπικής κοινωνίας.

Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι ο Μπέος είναι ανίκανος για κάτι τέτοιο, αλλά είναι ικανότατος για την καταστροφή και τον διχασμό. Αυτά τα έργα και οι ημέρες του καταδικάζονται πλέον από όλους τους συμπολίτες ανεξαρτήτως επιλογών στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές και τον καθιστούν αποκλειστικό υπεύθυνο αυτής της κατάντιας (παρόμοιας της ποιότητας του ίδιου) της πόλης μας.

Είμαι βέβαιος ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα προβεί στην άμεση διερεύνηση των γεγονότων και την παραδειγματική τιμωρία των υπαίτιων για αυτή τη κατάσταση, δηλαδή των αστυνομικών ή άλλων υπεύθυνων κρατικών λειτουργών που αυθαιρέτησαν και έδωσαν διαταγή για κατάργηση του δικαιώματος των πολιτών του Βόλου να παραστούν στη δημόσια συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ και για επίθεση εναντίον τους ακόμη και με χρήση χημικών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει