Λάρισα: Θα κάνουν καλλιστεία ηλικιωμένων ανδρών!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες από 65 ετών και πάνω – Θα φορούν σορτς ή μαγιό και θα διαγωνισθούν για το έπαθλο των 150 ευρώ

Καλλιστεία αλλιώτικα από τα άλλα -κυριολεκτικώς- πρόκειται να γίνουν, στον Αγίοκαμπο Λάρισας, την Καθαρά Δευτέρα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ημέρας.

Αντί για τις γνωστές λυγερόκορμες παρουσίες που σφύζουν από νιάτα, σε αυτή την… πασαρέλα, φιλοδοξία είναι να παρελάσουν ηλικιωμένοι άνδρες, 65 και άνω, οι οποίοι θα φορούν σορτς ή μαγιό και θα διαγωνισθούν για το έπαθλο, το οποίο έχει οριστεί σε 150 ευρώ.

Εμπνευστής αυτών των πρωτότυπων -για τα ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον- καλλιστείων, είναι ένας πρώην ναυτικός, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στα παράλια του Αγιοκάμπου, και ο οποίος, κατά την περιπλάνησή του ανά τον κόσμο, είχε παρακολουθήσει στη Βενεζουέλα ένα αντίστοιχο γεγονός ή… event.

Οπότε σκέφτηκε “γιατί όχι;” μιας και το πνεύμα γενικά της Αποκριάς είναι πρόσφορο για τέτοιου είδους “δημιουργικές” επιδόσεις, που θέλουν τόλμη και φαντασία.

Κι επειδή το χιούμορ περισσεύει, όπως λέει ο διοργανωτής Γρηγόρης Ντάφης, σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί από ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, σαγιονάρες και… μπρατσάκια.

Στη δε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε προκειμένου να κάνει γνωστό το γεγονός, αναφέρει, ανάμεσα στα άλλα: “σας επισημαίνουμε, επίσης, ότι διά κάθε ατυχές ενδεχόμενο, μιας και οι συμμετέχοντες θα είναι ηλικιωμένοι, η ασφάλειά τους είναι δεδομένη. Το Κέντρο Υγείας Αγιάς και τα ασθενοφόρα του, όπως πάντα, επαγρυπνούν και καλύπτουν σε περιστατικά όλο τον Δήμο Αγιάς”.

Κατόπιν τούτου, όσοι πιστοί και διαθέτοντες το ανάλογο χιούμορ, αλλά και τη βεβαιότητα ότι αντέχουν στο χειμωνιάτικο κρύο, μπορούν να προσέλθουν προκειμένου να συμμετάσχουν στα καλλιστεία, φέροντας και την αστυνομική τους ταυτότητα ή βεβαίωση ΚΕΠ, όπως λέει χαρακτηριστικά ο διοργανωτής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει