Λάρισα: Κυνηγός τραυματίστηκε από αγριογούρουνο

Ο κυνηγός κατάφερε τελικά να σκοτώσει το εξαγριωμένο ζώο και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγιάς και από εκεί στο νοσοκομείο Λάρισας

Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας 45χρονος κυνηγός που είχε βγει για να κυνηγήσει αγριογούρουνα μαζί με φίλους του στην ορεινή περιοχή της Μελιβοίας στην Αγιά της Λάρισας, όταν ένα από αυτά του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με τους χαυλιόδοντές του, ευτυχώς όχι σοβαρά!

Το βαρύ θήραμα εξαγριώθηκε όταν κατάλαβε πως είναι εγκλωβισμένο και δεν δίστασε να ορμήσει στον άτυχο κυνηγό, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο 45χρονος πάλεψε με το αγριογούρουνο, αλλά εκείνο τον έριξε στο έδαφος και τον τραυμάτισε στα πόδια, τα χέρια και στην πλάτη, παρά την προσπάθεια των σκυλιών του να το απομακρύνουν.

Ο κυνηγός κατάφερε τελικά να σκοτώσει το εξαγριωμένο ζώο και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγιάς και από εκεί στο νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται χωρίς η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Δύσκολα, όμως, θα ξεπεράσει την περιπέτεια που έζησε.

Πηγή – protothema.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει