Λάρισα: Συνέλαβαν τον 57χρονο που μαχαίρωσε αθλητικογράφο

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Καλογιάννης, που παρουσίαζε την εκπομπή “Έλα να μάθεις”, αιφνιδιάστηκε και ο δράστης τον μαχαίρωσε στον οπίσθιο μηριαίο

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ο 57χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε σε… ζωντανή σύνδεση πριν από ένα μήνα τον δημοσιογράφο Γιάννη Καλογιάννη!

Η επίθεση σε βάρος του αθλητικογράφου είχε γίνει στις 9 Ιανουαρίου μέσα στις εγκαταστάσεις του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού “OK Radio”, της Λάρισας, την ώρα που το θύμα έκανε εκπομπή.

Ο 57χρονος διέταξε έναν συνεργό του με το όνομα «Λευτέρης» να κλειδώσει σε μια αίθουσα τον παραγωγό και τον ηχολήπτη της εκπομπής και ο ίδιος εισέβαλε στο στούντιο.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Καλογιάννης, που παρουσίαζε την εκπομπή “Έλα να μάθεις”, αιφνιδιάστηκε και ο δράστης τον μαχαίρωσε στον οπίσθιο μηριαίο ενώ ταυτόχρονα οι ακροατές τον άκουγαν από το μικρόφωνο να ζητάει χρόνο να πει στον “αέρα” αυτά που ήθελε! Μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης από την Ασφάλεια, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 57χρονου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει